Stockholm

9 självklara tecken på att hen tycker om dig

Kvinna och man som skrattar
Att vara kär är riktigt härligt. Foto: Unsplash

Är du intresserad av en person? Ni kanske ringer och smsar men inte har kommit så mycket längre? Du kanske funderar på vad hen känner för dig? Nyheter24 har listat nio tecken som visar att hen tycker om dig.


Läs mer

Ni har börjat hängt en del, hen ringer och smsar dig, och du kan inte få den här personen ur ditt huvud. Du är ändå lite osäker, vad tycker den här personen om dig egentligen? Nyheter24 har listat nio tecken som visar på att hen tycker om dig.

Personen blinkar mycket

När en person gillar vad den ser så vidgas pupillerna och antalet blinkningar ökar.

Nyheter24 har tidigare skrivit om hemliga tecken som visar att hen verkligen gillar dig. Relationsexperten Tracey Cox berättade då om tre hemliga tecken.

Drar upp sina strumpor

Ja, det kan kanske låta lite konstigt. Hens strumpa kanske bara har halkat ner tänker du då? Det är faktiskt sant att hen är intresserad av dig. För om man drar upp sina strumpor eller fixar till dem i din närvaro så betyder det att hen försöker se så bra ut som möjligt för dig.

Hen ställer frågor och visar att hen vill lära känna dig mer. Bildkälla: Unsplash

Fötterna pekar mot dig

Om vi ser en person son vi tycker är attraktiv så pekar fötterna omedvetet mot den personen.

Tittar mycket på din mun

Ju mer intresserad en person är, desto mer kommer hen att kolla på din mun när du pratar.

Ställer frågor

Hen ställer frågor och visar att hen vill lära känna dig mer. Vill du ställa de perfekta frågorna på dejten? Enligt psykologen Arthur Aron ska du ställa dessa 36 frågor så blir hen blixtförälskad i dig.

Ger dig hintar

Ni skriver och ringer men har kanske inte riktigt kommit så långt så att ni har hänga med varandra? Din crush kanske hintar om saker hen vill göra med dig. Och det betyder ju såklart att personen är intresserad av dig och vill ses!

Att hen tar på dig kan vara ett tecken på att hen är intresserad av dig. Bildkälla: Unsplash

Hittar tid för er

Personen hittar alltid på något sätt tid för att träffa dig. Kanske till och med bjuder med dig på event och fester – vilket betyder att hen är intresserad av dig.

Du får träffa hens vänner

Detta är ett riktigt bra tecken. Hen vill veta hur du fungerar i vänners sällskap och såklart visa upp dig. Detta är absolut ett tecken på att hen är intresserad av dig.

Hen rör dig

En enkel hand på din arm när ni skrattar. Ben som kanske nuddas under bordet, eller hens arm kanske hamnar runt dig. Mysigt och ett tecken på att hen är intresserad av just dig.

Visste du att det faktiskt fem olika stadier kärlek som du och din partner kommer att gå igenom?Här kan du läsa om dem.

Är du kär?
Tack för din röst!

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.