Experten: Hemliga tecken som visar att han vill ha dig

- 17/02/2017, 20:12 -

Relationsexperten Tracey Cox har listat tio tecken som visar att en kille verkligen flörtar med dig.

Ibland kanske det inte är det lättaste att veta om någon flörtar med dig? Men enligt relationsexperten Tracey Cox så finns det tio hemliga tecken som visar att en kille verkligen flörtar med dig, skriver Daily Mail.

1. Han ger dig tre blickar i en snabb följd

Den första blicken – han kollar in dig eftersom du är en människa som har gått in i hans synfält. Den andra blicken – han kollar in dig när han ser att du är en kvinna. Sedan ska du vara uppmärksam för om han gillar dig kommer han kolla på dig en tredje gång.

2. Han drar upp sina strumpor

Ja, det kanske låter lite märkligt. Men det är sant. För om man drar upp sina strumpor eller fixar till dem i din närvaro så är det säkert att han gillar dig då han försöker se så bra ut kan bara kan när han är med dig.

3. Han pekar mot sitt könsorgan

Om han lägger sina händer på höfterna och "råkar" peka mot du vet vad, så vill han (kanske omedvetet) att du kollar dit.

Han kanske också kommer att sitta med särade ben när han sitter framför dig, då vill han också att du ska ta en titt på vad som finns där. Förhoppningsvis har han kläder på sig vid det tillfället.

4. Hans fötter pekar mot dig

Om vi ser någon attraktiv människa så pekar vi omedvetet våra händer, armar, fötter, ben och tår mot dem. Så ta en titt på fötterna nästa gång, skriver Daily Mail.

5. Han rör vid sitt ansikte ofta, speciellt när han kollar på dig

Om han är angelägen så kommer han att stryka sin kind upp och ner med baksidan av sina fingrar. Han kommer även att röra vid sina öron eller gnugga sig på hakan.

6. Rör sina ögon i en triangel

När vi ser människor vi inte är så nära så rör vi våra ögon i en sicksack-rörelse. Vi kollar från öga till öga och sedan tittar vi även ner mot näsan och munnen.

7. Han tittar mycket på din mun

Ju mer intresserad han är desto mer kommer han att kolla på din mun när du pratar. Det är ju ganska sexigt eftersom du inte kan sluta tänka på om han funderar på hur det skulle vara att kyssa dig. Vilket är EXAKT vad han tänker på.

8. Han blinkar mycket

Om någon gillar vad de ser så vidgas pupillerna och antalet blinkningar ökar. Vill du testa personen kan ju prova att blinka mer själv och se om han försöker blinka lika mycket som dig för att synkronisera era blinkningar.

9. Han "blockerar" dig

Det kallas att blockera någon – när man med hjälp av någon annans kropp skapar ett utrymme mellan en själv och personen man vill ha. Män blockerar ofta genom att sätta en hand mot väggen bakom dig så nästan är fångad under hans armhåla, skriver Daily Mail.

Män har också en tendens att luta huvudet nära dig för att skapa ett vakuum mellan er. Lite gulligt ändå!

10. Han klämmer på ölflaskan

När män är intresserade av någon på ett sexuellt sätt brukar de börja "leka" med cirkulära objekt. Inte svårt att gissa varför egentligen...

Nyheter24 har tidigare skrivit om att tjejer avslöjar vad de vill göra efter sex och vad din födelsemånad säger om hur du är i sängen.