Man som söker jobb
Det är inte helt lätt att hitta rätt i jobbdjungeln. - Foto: Pixabay

Här är 7 sommarjobb alla borde spana in

Behöver du inspiration för att hitta det perfekta sommarjobbet? Vi har listat några jobb som verkligen sticker ut från mängden!


Nu har vi kommit en bit in i sommaren 2020 men det kanske fortfarande är några som inte löst sommarjobbet än. Här har vi samlat ett gäng sommarjobb som vi tror att alla kan dra lite inspiration ifrån.

1. Bäst betalda sommarjobbet

Årets bäst betalda sommarjobb är utan tvekan rollen som vd hos Adecco. Ja, du läste rätt! Under en månad får en person ta sig an rollen som vd för ett av Sveriges största bemanningsföretag. Månadslönen? 100 000 kronor. Helt okej gig ändå!

Är pengar din stora drivkraft? Jobba som vd! Bildkälla: Pixabay

2. Slappaste sommarjobbet

Ett av historiens slappaste sommarjobb måste vara som tv-tyckare för tv.nu. För den som ville undvika sol måste det här ha varit den ultimata sommardrömmen. 

Med en garanterat stillasittande vardag gäller det endast att ha ögon och öron öppna för att klara av arbetsveckan.

3. Soligaste sommarjobbet

För killgissare av rang fanns en fantastisk möjlighet som hobbymeteorolog hos Klart.se. Sommaren 2019 kunde den med riktigt bra magkänsla för väder och vind få betalt för att höfta fram regn och skurar.

Jobba med att luta dig tillbaka och gissa vädret. Bildkälla: Pixabay

4. Sommarjobba hemifrån

Gillar du att arbeta på dina egna villkor är det här drömjobbet för dig. Du bestämmer tid, plats och omfattning. Det enda du ska göra är att svara på så många enkäter som möjligt. Enkelt va? 

Dela med dig om vad du tycker och tänker om saker och ting så kommer pengarna rassla ned till dig. Det här jobbet kan du dessutom fortfarande ansöka till. Spana in det här.

5. Godaste sommarjobbet

För den som ogillar att laga matlådor men som älskar mat fanns det verkliga drömjobbet för ett par år sedan. Onlinepizza.se sökte nämligen någon som kunde tänka sig att provsmaka hela sortimentet. Gratis pizza och 500 kronor per recenserad måltid låter väl bra?

Casha in på att äta så mycket du orkar! Bildkälla: Pixabay

6. Somrigaste sommarjobbet

Det här är kanske det somrigaste sommarjobbet av de alla. Under några varma månader erbjuds du möjligheten att plocka bär - och få betalt för det! 

Maxa sommarbrännan samtidigt som du vistas i friska luften. Börja tidigt på morgonen och sluta tidigt på eftermiddagen. Låter som receptet för det perfekta sommarlovet. Här kan du läsa mer och söka jobbet.

7. Sportigaste sommarjobbet

Nu blev det inget fotbolls-EM i år, men du kanske kan spana in möjligheterna inför nästa mästerskap redan nu? För två år sedan sökte nämligen Unibet en person som skulle täcka VM i fotboll för deras räkning. 

Om du också gillar att kolla på fotboll och hänga med supportrar kan du slänga iväg ett mail till Unibet och kolla läget inför nästa sommars fotbollsfest

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Galaxens mest massiva svarta hål har hittats

Dålig pension? Så dämpar du ångesten över ekonomin: "Svårt"

Många längtar efter dagen som de får gå i pension, men hur gör man om pengarna inte räcker till? Nyheter24 har pratat med Viktorija Milosevska, överläkare i psykiatri, som berättar hur man ska hantera ångest över ekonomin.

Pensionärer köpte 87 vapen – kände sig otrygga

När Tullverkets kontrollgrupp öppnade en misstänkt försändelse från Tyskland fann de ett 80-tal olagliga elchockvapen. Men beställarnas ålder förvånade. Genomsnittsåldern hos de identifierade mottagarna var 69 år.

Börsen i Köpenhamn i lågor – spira kollapsar

En kraftig brand har utbrutit på den historiska byggnaden Börsen i Köpenhamn. Spiran på byggnaden har kollapsat, och kraftiga flammor ses slå ut från byggnadens tak.

Mötte knivman med stolpe – kan få medborgarskap

En besökande fransman försökte stoppa knivmannen som dödade flera personer i ett köpcentrum i Sydney i helgen. Nu kan han belönas med medborgarskap, föreslår Australiens premiärminister Anthony Albanese.

Svenska EU-politiker vägrar redovisa kvitton

Utöver en miljonlön får svenska EU-parlamentariker 700 000 kronor per år i "kontorsersättning". Men S, M, KD och SD vägrar redovisa hur pengarna har använts.