Stjarntecknen-som-ar-samst-i-sangen
Stjärntecknen som är sämst i sängen - Foto: Shutterstock, Emojipedia (montage)

Här är de stjärntecken som är sämst i sängen

Kan ett dåligt ligg vara skrivet i stjärnorna? Enligt astrologer ja, vissa egenskaper som man vill lämna utanför sovrummet är vanligare hos vissa stjärntecken. Är ditt med på sämst i sängen-listan?


Det finns tolv stjärntecken inom västerländsk astrologi och tyvärr verkar förmågan att vara en bra sexpartner inte vara jämnt fördelad. 

Astrologisajten Revive Zone har rankat alla stjärntecken från bäst till sämst i sängen. Här är de fem sämsta. Är ditt stjärntecken med i botten? 

Skytten (22 november – 21 december) 

Kanske lite oväntat hittar vi eldiga skytten på en femte plats. Skyttar är kända för att vara roliga, fulla av energi och är alltid redo för ett äventyr. 

De här egenskaperna kan dock ställa till det i sängen. Till exempel kan skytten dra ett skämt mitt i älskogen vilken kan förstöra den heta stämningen. 

Lejonet (23 juli – 22 augusti) 

Även på fjärde plats hittar vi ett eldtecken. Personer födda i lejonet är kända för sin charm och har ofta en magnetisk energi. 

Tyvärr kan deras fåfänga bli ett problem i sovrummet. Ja, det är inte ovanligt att lejonet tänker mer på hur hen ser ut än själva sexakten. De blir också lätt uttråkade. 

Kräftan (21 juni – 22 juli)

Kräftan snor åt sig platsen som den tredje sämsta sexpartnern i zodiaken. 

 För en kräfta är det viktigare att ta hand om sin partner i allmänhet än att ha sex. Ibland kan kräftan också ha en bitter attityd som man kanske vill lämna utanför sovrummet. 

Fisken (19 februari – 20 mars)

Personer födda i fisken har en otrolig empati men de är ofta lata älskare. 

De vill helst att den andra personen tar initiativet och deras passivitet kan tolkas som ointresse. Det här kan göra att deras sexpartners tröttnar. 

Stenbocken (22 december – 19 januari)

Vilket tecken är då allra sämst i sängen? Jo, stenbocken. 

Det här jordtecknet tycks aldrig kunna slappna av och även under kärleksakten vandrar tankarna iväg till jobb och andra åtaganden. 

Ja, för en stenbock finns det helt enkelt viktigare saker att göra. 

Man ska dock ta allt med en nypa salt, om ditt stjärntecken är med på listan tillhör du säkert ett undantag...

Vilka stjärntecken är egentligen bäst i sängen? Kolla listan här!

MER ASTROLOGI:

Detta borde du arbeta med – enligt ditt stjärntecken

Här är stjärntecknen som är mest benägna att vara otrogna

Studie visar: De flesta miljardärer är det här stjärntecknet

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Allt om Cristiano Ronaldos barn: Namn, ålder och sonen Angel

Så överlåter du din hyreslägenhet till barnbarnet

Inför ålderns höst är det vanligt att man vill överlåta sitt hyreskontrakt till en anhörig, men hur gör man egentligen? Här är de viktigaste stegen att känna till.

Fått den här lappen på din bil? Nu varnar polisen

Bedragare har börjat använda sig av en ny metod för att komma över känslig information. Nu varnar polisen för tillvägagångssättet.

Bostadsrätt: Få 200 000 kronor mer för din lägenhet

Enligt Boolis analys har man räknat ut att det går att få 200 000 kronor mer när man säljer bostadsrätten i storstadsregionerna, eller 150 000 i inlandet, om man piffar till "hemmets hjärta".

Postkodlotteriet varnar: Medlemmar luras till dyr avgift

1 timme sedan
Många som tänkt avsluta sin prenumeration hos Postkodlotteriet har åkt på en oväntad utgift – från ett helt annat företag. – I mina och de flesta av mina kollegors ögon handlar de omoraliskt, säger Roger Magnergård, presschef på Postkodlotteriet, till Nyheter24.

Vanliga missen när du sparar åt ditt barn – ekonomen: "Svårt"

1 timme sedan
Som förälder vill man gärna skapa en ekonomisk buffert för sitt barn, men att spara pengar i 18 år kan vara utmanande. Nyheter24 har pratat med Stefan Westerberg, privatekonom på Länsförsäkringar, som avslöjar det vanligaste misstaget som föräldrar gör.