I en intervju med Nyheter24 berättar en tidigare anställd vem den jobbigaste kunden är
I en intervju med Nyheter24 berättar en tidigare anställd vem den jobbigaste kunden är - Foto: Stina Stjernkvist/TT och Erik Simander/TT

Tidigare medarbetaren: Det är den jobbigaste kunden på Mcdonalds

Oavsett om du är en Mcdonalds-fanatiker eller nästan aldrig besöker snabbmatskedjan, finns det en risk att du kan uppfattas som en jobbig kund av personalen. I en intervju med Nyheter24 berättar en tidigare anställd, vem som är den jobbigaste kunden.


I en intervju med Nyheter24 berättar en tidigare anställd på Mcdonalds, som vill vara anonym, vem den jobbigaste kunden är. 

Så får du nylagad mat på Mcdonalds

I en tidigare artikel avslöjade en före detta anställd på Mcdonalds i Storbritannien, hur du får nylagad mat på snabbmatskedjan. 

Sarah, 26, berättar att oftast lagas maten på beställning, men för att verkligen försäkra dig om att den är färsk är det bäst att köpa maten i rusningstid mellan 13.00 och 17.00. Även precis efter frukosten som avslutas runt 11.00. Läs mer om det här.

I en intervju med Nyheter24 berättar en tidigare anställd hos Mcdonalds vem den jobbigaste kunden är Foto: Erik Simander/TT

Fungerar knepet på svenska Mcdonalds?

I en intervju med Nyheter24 bekräftar den tidigare anställda på Mcdonalds i Sverige, att det finns knep som du kan utnyttja för få maten nylagad. Men dessa knep ser lite annorlunda ut i jämförelse med Storbritannien.

Om du under lunchtid, eller 17-19 på kvällen, beställer någon av de fyra vanligaste målen (QP, Mcfeast, sex bitar nuggets eller Big Mac), med läsk och utan ändringar, så får du nylagad mat. Dessa besök kan nämligen granskas som ett "hemligt besök" av personalen. 

Ett hemligt besök är när en kontrollant kommer för att testa matens kvalité. Därför kommer personalen se till att maten är färsk – och göra sitt bästa för att bidra till den bästa möjliga servicen.

Ett annat knep som du kan använda dig av för att få nylagad mat, är att be om maten utan krydda, eller med extrakrydda.

– Vi gjorde helt nytt, berättar den tidigare anställda. 

I en intervju med Nyheter24 avslöjar en tidigare anställd på Mcdonalds knepet som gör att du får nylagad mat Foto: TT NYHETSBYRÅN/AP

Det är den jobbigaste kunden på Mcdonalds

Den jobbigaste kunden är den som lägger en specialbeställning, eller en ovanlig beställning. Speciellt när det är stressigt i restaurangen.

– De här cheeseburgarna gick per automatik, de kunde man slänga ihop på några sekunder, berättar den tidigare anställda.

Men när det kommer in beställningar med ändringar tar det längre tid för personalen att tillaga maten. Därför är de som gör beställningar utanför normen, de jobbigaste kunderna.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

1 timme sedan
Ett lysande kvartal är till ända på New York-börsen. Det pågående rallyt har ökat aktievärdet med cirka fyra tusen miljarder dollar på tre månader och rekorden har smattrat som spön i backen.

Person skjuten under jakt

1 timme sedan
En person har skjutits i en jaktolycka i Surahammar, rapporterar TV4.

Polisen i Borås rapporterar om brand

1 timme sedan
"Det brinner i en lägenhet i ett flerfamiljshus på Dalbogatan.", skriver polisen på sin hemsida.

Razzior mot ryskt spionnätverk i Polen

1 timme sedan
Polsk säkerhetstjänst uppger att en räd genomförts mot ett ryskt spionnätverk. Räden har genomförts i samband med tjeckisk underrättelsetjänst.

SMHI varnar – här blir det snö i påsk

1 timme sedan
Snöfall, sol, plusgrader och sedan återigen kallt. Jag skulle beskriva påskvädret som ostadigt över landet, säger Christopher Greenland, meteorolog vid SMHI.