De konstigaste beställningarna på Mcdonalds, enligt en tidigare anställd
De konstigaste beställningarna på Mcdonalds, enligt en tidigare anställd - Foto: Jeffrey Isaac Greenberg 4+ / Alamy och Erik Simander/TT

Det här är de konstigaste beställningarna på Mcdonalds

Har du gått in på Mcdonalds och beställt en hamburgare utan bröd och med extra mycket gurka? Kanske inte, men någon har gjort det. I en intervju med Nyheter24 avslöjar en tidigare anställd på snabbmatskedjan vilka de konstigaste beställningarna är.


Har du någonsin varit sugen på en Mcdonalds-hamburgare, fast utan bröd och med extra mycket gurka? Kanske inte, men dessa beställningar är inte så ovanliga som du kan tro. 

I en intervju med Nyheter24 berättar en tidigare anställd på snabbmatskedjan om de konstigaste beställningarna de har fått. 

Det här är de konstigaste beställningarna på Mcdonalds Foto: AP/TT NYHETSBYRÅN

Den tidigare anställda avslöjar också vilka som är de jobbigaste kunderna på restaurangen, läs mer om det här, och vilken mat som går snabbast att få, läs mer om det här.

Det här är de konstigaste beställningarna på Mcdonalds

Den tidigare medarbetaren är idag 21 år gammal, men arbetade på snabbmatskedjan vid 17-års ålder. Under intervju berättar 21-åringen om de konstigaste beställningarna de fick under arbetet. 

En tidigare anställd hos Mcdonalds berättar om de konstigaste beställningarna de fick Foto: Stina Stjernkvist/TT

"Det kunde komma beställningar utan bröd"

– Det kunde komma beställningar utan bröd, berättar 21 åringen och fortsätter.

– Det kunde komma med extremt mycket gurka på.

21-åringen förklarar att de var de konstigaste beställningarna som de fick, och krävde att de behövde stanna upp och tänka till extra noga. 

– Man behövde tänka till lite i all stress, berättar den tidigare anställda.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!