Lördag 22 Jan
Stockholm

Här är första filmen från Google-glasögonen

Screenshot ur promo-filmen för Google Glasses
Screenshot ur promo-filmen för Google Glasses. Foto:

I våras gick Google ut med sitt nya smartphone-koncept Project Glass. Nu har den första filmen från den glasögonformade produkten släppts.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

GOOGLE. Idén är inte ny, men den upplevs som spännande. Project Glass presenterades som smartphonen du kan bära helt utan att ens tänka på det, aktiverad med röstkommando och med extremt intuitiv kamera. Konceptet presenterades av Google med en video som nu fått över 17 miljoner visningar, och den bemöttes av såväl hyllningar som parodier. 

Nu har den första faktiska filminspelningen där Google-glasögonen använts presenterats, och den kommer från modeveckan i New York. De har suttit på näsan tillhörande modedesignern Diane von Furstenberg själv, och resultatet är en ganska glammig redovisning av hur det ser ut när modeller är stressade bakom scen samt exakt hur bländad man blir av paparazzikameror utanför limousiner. Här kan ni se filmen själva:


Glasögonen kommer finnas tillgängliga för utvecklare i början av 2013, då till det facila priset $15 000. Publikt släpps förmodligen inte Project Glass förrän ett år därefter.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt