Crocker och pojkvännen Justin Goble.
1 av 2
Crocker och pojkvännen Justin Goble.
Chris Crockers nya porrkonto på Twitter.
2 av 2
Chris Crockers nya porrkonto på Twitter.

Youtube-kändisen går vidare till bögporr

Chris Crocker är för många känd som "Leave Britney Alone"-killen. Nu tar han ett nytt och kanske oväntat steg i karriären.


YOUTUBE. För alla som kan sitt internet är namnet Chris Crocker ettvälkänt sådant. Den lika blonderade som melodramatiska videobloggaren drog 2007 ihop miljontals visningar när han vädjade till internätarna att de skullelämna Britney Spears i fred, och han blev då en av de första riktigt stora nätkändisarna. Sedan dess har han drivit en framgångsrik men inteså värst omskriven kanal för sina över 350 000 prenumeranter, och dessutomgjort en dokumentärfilm om sitt liv som Youtubekändis.

Men nu är det alltså slut på lugnet för Chris. Enligt skvallersidan Queerty har han, tillsammans med sin ex-pojkvän Justin Goble, gjort ensexfilm för porrsidan The Maverick Men. Det är en sida inriktad på barebackporr,något som innebär att man inte använder kondom under sexet, och för den hugadefinns såväl en trailer som filmen i sin helhet bara en googling bort.

Crocker har bäddat ordentligt inför sin porrdebut. Dels harhan skapat ett separat porrkonto påTwitter, där han lägger upp ganska mycket bilder på sin stjärt, och dels harhan diskuterat sitt val att börja med nakenbrottning på film i ett blogginlägg.Där tar han upp hur karriärvalet kommer påverka hans familj och framtid, men gerockså kritikerna en gänga.

– Bara något så enkelt som idén att en intelligent ochbegåvad person kan pyssla med porr vid sidan av är direkt stötande och omöjligatt ta in för vissa, skriver han.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ryska kryptoaffärer utreds i väst

Polisen rapporterar om trafikolycka, Ronneby

"Flera personbilar i olycka, Ronneby.", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen i Ängelholm rapporterar om trafikolycka

"Husbil och personbil i olycka, E6.", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen i Höör rapporterar om trafikolycka

"Två personbilar i olycka, Sätofta.", skriver polisen på sin hemsida.

Höjd BNP-siffra från USA

USA:s bruttonationalprodukt (BNP) ökade med 3,4 procent i fjärde kvartalet i fjol, enligt reviderade siffror från USA:s handelsdepartement.

Då är bästa tillfället att söka jobb: ”Konkurrensen minskar”

Att byta jobb kan vara en utmaning, särskilt om man vill byta karriär eller gör premiär på arbetsmarknaden. Men det finns en månad på året som det passar bäst att söka för den som vill maximera sina chanser att få ett nytt jobb.