Hjälten och slampan - se en sexuell relation i klassrummet avslöjas

En lärarinna i USA har efter en sexskandal med en elev fått sparken. Och eleven valde att gå ut med det hela i hårda ordalag på Twitter.


VIRGINIA. En vikarierande lärarinna på en skola iChesterfield, Virginia, har fått sparken från jobbet sedan en av hennes eleverpublicerade nakenbilder på henne på Twitter och hävdade att de två hade haftsex.

In the mood to be anasshole...watch out

— Justin Foster ✈ (@DubVeeU) October 16,2012

Så inledde studenten Justin Foster, 18 år gammal, en serietweets om de sexuella relationer han och lärarinnan Anna Michelle Walters hadehaft. Han publicerade sedan en nakenbild på Walters, och ett flertalskärmdumpade SMS hon skickat.

(Här förklaras varför namnet är ändrat i avsändarrutan) 

Foster var i sina tweets inte nådig mot Walters, som straxinnan han började med sin tweetharang blev sparkad från sitt jobb.

twitter.com/DubVeeU/status…

—Justin Foster ✈ (@DubVeeU) October 17,2012

Haha so y'all understand that shedeserved this like? Do you understand she's a raging slut? I do, amen, amen,amen. Captain Time

— Justin Foster ✈ (@DubVeeU) October 17,2012

Det är fortfarande oklart om Foster var 18 år gammal vidnågot av tillfällena då han hade sex med Walters, något som skulle göra handlingarna straffbara för lärarinnan. Han verkade emellertid inte vara helt förstörd över att den intima kontakten utvecklades.

Ålderskillnaden var, om man ska tro Foster, inte så stor detvå emellan.

Lol that substitute unfollowed mesomeone's an angry little slut

— Justin Foster ✈(@DubVeeU) October 15,2012

Varför Foster väljer att gå ut med det här just nu, nästantre månader efter att deras relation slutat, är oklart. Men han verkar intehysa några såta känslor för sin f.d. lärarinna längre. Vid 10 tillfällen kallarhan henne slampa, av allt att döma på grund av att hon frivilligt ingått i ensexuell relation med honom. Och responsen han fått är närmast att beskriva somextatisk.

No matter what people say @dubveeu is a fuckingboss. #BossStatus

—Taylor Dunn (@KsuperEG93) October 17,2012

But seriously @dubveeu is a fuckingLEGEND mad props!

— Princess Maegan❤(@MeghanDanielle2) October 17,2012

#shutout tomy boy rg3 for fucking his substitute teacher and posting naked pics on twitter@dubveeu

—Morgan Price (@clancyprice69) October 17,2012

This guy @dubveeu is my hero.Check out his twitter and the pics.

— ClemsonTim(@ClemsonTim) October 17,2012

@dubveeu you are agoddamned legend. #myhero#brokemytwitter#eveniwillbowdown

—Seth Gambal (@tha_real_sethg) October 17,2012

Budskapet att Anna Michelle Walters är en slampa som enbartbör bespottas, har alltså inte bara gått fram utan även omfamnats vilt avmottagarna. Viss kritik har emellertid också riktats mot Foster.




Men den verkar inte beröra Justin Foster, som påstår att hela historien ännu inte är avslöjad och - till skillnad från nakenbilderna på Walters - inte heller är någon annans affärer. 


Tvärtom, som nydubbad hjälte och kung över Twitter, som utan några problem hänger och hånar sina f.d. sexuella partners, verkar det enda problemet just nu vara att ställa upp nya potentiella sexpartners på kö.

@dubveeumarry me?

— Samantha Ciejek (@Samantha_Ciejek)October 17,2012

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Uppgifter: Israel ska ha träffat mål i Iran

Nu börjar världshistoriens största val

En tiondel av mänskligheten kan delta när världens största val nu inleds. Men frågan är vilka möjligheter indierna har vid urnorna. Det ses som givet att premiärminister Narendra Modi behåller makten. Människor är benägna att rösta bort demokrati om de får säkerhet i utbyte. Och det är så de uppfattar honom, säger Indienexperten Sten Widmalm.

Bank nekade gravid provanställning

En kvinna som sökte anställning i kundtjänsten till en bank nekades provanställning på grund av graviditet.

Två gripna efter skottlossning

1 timme sedan
En man och en kvinna i 40-årsåldern greps under natten till fredagen efter en skottlossning mot en port i centrala Sundsvall. Enligt polisen är det enstaka händelse utan koppling till gängkonflikter.

Över hundra döda i stora översvämningar

1 timme sedan
Flera dagars kraftiga översvämningar i Pakistan och Afghanistan har krävt minst 130 liv.

Mamma i Afrika har 130 gånger större risk att dö

2 timmar sedan
Afrikanska kvinnor har 130 gånger större risk att dö av komplikationer i samband med graviditet och förlossning än en kvinna i Europa eller Nordamerika, visar en ny FN-rapport. Och framstegen gällande mödradödligheten världen över har stannat av.