Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
1361
reaktioner idag

Nu kan iPhone 6 vara på ingång

Apples nya iPhone 6 kan vara i slutskedet. En apputvecklare upptäckte i sin logg över användare att en iPhone 6 med det kommande operativsystemet iOS7 hade använt utvecklarens app.

En apputvecklare upptäckte spår av vad som kan vara en iPhone 6, i sin logg över telefoner som använt dennes appar.

Nuvarande Apple-vd:n Tim Cook vid lanseringen av iPhone 5.

Enligt experter kan iPhone 6 komma i olika färger och storlekar.

Enligt experter kan iPhone 6 komma i olika färger och storlekar.

För inte så länge sen lanserades iPhone 5. Mobilelefonen har redan hyllats och de flesta är mer än nöjda med det senaste tillskottet i familjen Apple. 

Och nu kanske iPhone 6 är på ingång, skriver The Next Web.

En utvecklare av appar har under den senaste tiden kunnat se spår av både iPhone 6 och nästa version av operativsystemet iOS7. Varje mobilenhet som använder sig av en app lämnar ett spår i apploggarna hos tillverkarna av apparna. Spåret visar vilket typ av enhet som använt appen och vilket operativsystem som enheten har.

Bland de enheter som dykt upp i apputvecklarens logg är en iPhone 6 som körts med operativsystemet iOS7, ett system som väntas bli släppt till sommaren.

IP-adressen tillhörde huvudkontoret

Möjligheterna finns att det hela rör sig om en förfalskning. En iPhone 5 lätt kan programmeras om så att den går under namnet iPhone 6 i apploggarna. Men förespråkarna tror att det hela rör sig om den äkta varan då den IP-adress som mobilen använde sig av hörde hemma i Cupertino i Silicon Valley, där Apple har sitt huvudkontor.

Vilka nyheter den nya mobiltelefonen och det nya operativsystemet kan ha avslöjas inte i loggarna, men ryktena säger att Apple började utveckla iOS7 i slutet av 2012 och att det nu arbetar med att finjustera systemet, skriver The Next Web.

Mer:

jOBS - den värsta filmtiteln någonsin?