Söndag 20 Jun
Stockholm

Nätkändis efter nakenchock på ebay

Att en gul klänning kan skapa så mycket uppståndelse. Eller, var det kvinnan bredvid klänningen som var anledningen till att budet på ebay gick upp till 1,6 miljoner kronor?

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

"Gul klänning från asos"

Annonsen på ebay vars mål var att få en klänning såld till högstbjudande fick en oväntad twist. Kvinnan som tagit bilden - till vänster -  "råkade" nämligen fånga sig egen spegelbild och då även sin nakna nederdel - som Nyheter24 valt att pixla - det skriver Daily Mail. Någonting som skapade succée, bland annat på twitter där omedelbart hashtaggen #yellowskaterdress skapades.

Kvinnan upptäckte sitt lilla misstag och lade upp annonsen på nytt, denna gång iklädd en tjocktröja som förvisso täckte det mest intima, men inte så mycket mer än så gällande den nedre delen av henne kropp.

"Andra gången gillt - ett måste!", löd annonsen den andra gången. 

Inte nog med uppståndelsen på nätet, värdet på klänningen ökade lavinartat. På tisdagen låg högsta budet på nästan 1,6 miljoner kronor, enligt Daily Mail

UPPDATERAD. Nu har den 21-åriga kvinnan uttalat sig och påpekat att det var "dumt gjort". Hon insåg snabbt misstaget och bad ebay ta bort bilden men då hade den redan hunnit registreras och sparas. Som en kul grej lade hon även till en kommentar i sin nya annons:

"Sedd av tusentals men aldrig blivit buren helt naken under", rapporterar The Sun.

Kommentera
Kopiera länk
Dela