Lördagszoo.
Lördagszoo. - Foto: Printscreen/Kollage: Youtube

Flöjtspelande häst, hypnos och zebror - här är veckans lördagszoo

VideoExtra. Dominohypnos, fejkade zebror i Japan och grisar i rullstolar - här är djuren som fått äran att vara med i veckans lördagszoo.


Den tio dagar gamla grisen Chris P Bacon föddes utan bakben. Men lyckligvis har hans ägare snickrat ihop en slags rullstol gjord av leksaker.

Se Chris P ta sig fram med rullstolen här 

Fotnot: Grisens namn översatt till svenska blir "krispig bacon".


Det är oklart vad som får denna katt att reagera som den gör. Kanske är det något ondskefullt över den där potatisen, eller så är det bara vanligt katt-trams. Oavsett vilket är klippet nedan oerhört underhållande:


Häst spelar blinka lilla stjärna på en blockflöjt. 

Tror att den introduktionen räcker:


Följande klipp är taget från en säkerhetsövning i Japan. Syftet är att förbereda sig på vad som skulle hända om en jordbävning ägde rum och hur man skulle arbeta för att fånga in förrymda djur. Men i stället för att använda sig av riktiga djur fick den nyaste killen på jobbet ta på sig en zebradräkt:



Det är inte bara människor som kan hypnotiseras av fallande dominobrickor. 

Se katten häpnas här:


/
Zoo
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Israel går tillbaka till förhandlingsbordet

Inflationen i USA på väntad nivå

Kärninflationen i USA i februari – där prisökningarna på energi och livsmedel räknas bort – uppgick till 2,8 procent i årstakt, vilket låg i linje med förväntningarna.

Ukrainas arméchef: De har mycket mer än oss

1 timme sedan
Ryssland har ett klart övertag i kriget, enligt Ukrainas nye arméchef Oleksandr Syrskyj. Invasionsstyrkorna har flera gånger mer ammunition än vad ukrainarna har.

Tv-kocken hyllas av Nyhetsmorgon-kollegorna: "Finast och coolast av alla"

1 timme sedan
För några dagar sedan opererade tv-kocken Erik Videgård från Nyhetsmorgon sin käke. På Instagram berättar han att han fått mycket kommentarer om sitt utseende genom åren, men följarna hyllar honom.

Polisen i Svenljunga rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"På länsväg 1566 sydost om Håcksvik har en bilist och en motorcyklist kolliderat.", skriver polisen på sin hemsida.

Polens president stoppar dagen efter-piller

1 timme sedan
Polens president Andrzej Duda använder sitt veto för att sätta stopp för regeringens planer på att lätta på restriktionerna mot receptfria akuta p-piller.