När hon inte hånglar med nördar är Bar Refaeli modell.
1 av 2
När hon inte hånglar med nördar är Bar Refaeli modell. - Foto: Scanpix
Refaeli har sagt att hon alltid haft en dröm om att kyssa en nörd.
2 av 2
Refaeli har sagt att hon alltid haft en dröm om att kyssa en nörd. - Foto: AP/Scanpix

Nu erbjuds Hollywood-nörden roll i porrfilm

Reklamklippet där Hollywood-nörden Jesse Heiman och supermodellen Bar Refaeli hånglar blev Super Bowls största reklamsuccé. Nu har Heiman erbjudits en roll i en porrfilm.


Fick hård kritik

Tevereklamen med Heiman och Refaeli fick både ris och ros efter Super Bowl. Om man ska döma av Twitter så blev det mest kritik. Flera twittrare klagade och menade att reklamen var "fruktansvärd" och "fick dem att spy". 30 sekunders reklam under Super Bowl kostar omkring 30 miljoner svenska kronor.

USAWebbhotellet GoDaddy matchade ihop 34-årige Hollywoodnörden Jesse Heiman med supermodellen Bar Refaeli, 27, för sin Super Bowl-reklam. Budskapet? Att GoDaddy både är smart och sexigt. 

Reklamen gjorde stor succé och blev Super Bowls mest uppmärksammade. Och efteråt har Heiman, som främst varit statist i flera filmer och serier, fått mer uppmärksamhet än under hela sin karriär.

– Alla mina drömmar har uppfyllts. Det var som att kyssa paradiset. Som att kyssa Guds händer, förklarade han i en intervju efteråt.

Erbjuder en stor summa pengar

Heiman var så lyrisk över kyssen att han nu erbjudits en roll i en porrfilm. Porrproducenten Mike Kulich i Los Angeles tror att han kan vara en ny stjärna.

– Vi vill ha med en vanlig kille i våra filmer och Jesse är perfekt för jobbet. Vi är beredda att ge honom en scen med vilken tjej han vill och en fin check för hans porrdebut, säger Kulich enligt Huffington Post.

Har tackat nej till erbjudandet

Kritiker menar att Kulich bara är ute efter uppmärksamhet i media, men producenten själv hävdar att så inte är fallet.

– Det finns en stor marknad. Titta bara på Ron Jeremy. Han är den mest populäre porrskådisen för att han är en vanlig kille som får heta tjejer, säger Kulich.

Enligt Huffington Post har Heiman tackat nej till erbjudandet, men producenten ger inte upp för det.

– Vi har inte lämnat någon siffra än. Kanske om vi återkommer med en siffra.

Se reklamfilmen här:

Här kan du se några av filmerna Heiman medverkat i:

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!