Rullstolskultingen gör succé på Youtube

Chris P Bacon är namnet på den lille krabat som gjort snabb succé på nätet. Han är en liten griskulting som räddats från döden och fått en rullstol.


Möt grisen som föddes utan fungerande bakben. Men nu har snart en månad gamla Chris P Bacon fått hjälp - och blivit en viral succé på kuppen.

Veterinären Len Lucero adopterade den lille kultingen när kvinnan som först ägde honom ville lämna in honom för avlivning. I stället byggde Lucero och en vän en slags rullstol, uppger ABC News.

Den första anordningen tillverkades dock av leksaker och var inte så hållbar. Så den 19 januari, bara en vecka efter att Bacon fötts, fick han en ny rullstol - från sajten Handicappedpets.com.

Sedan dess har lille Bacon blivit en viral succé. Hans Facebooksida har snart 8 000 likes och han finns även på Twitter:

Men framför allt är det på Youtube som succén blivit verklighet. Ägaren Luceros klipp har redan setts över 150 000 gånger på en knapp vecka.

Vi tror att visningarna bara kommer att bli fler och fler. Vad tror du? Titta själv:


/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Skott mot bostad i Örgryte

Raketer mot Israel efter dödlig attack i Libanon

1 timme sedan
Den Hamasallierade shiamilisen Hizbollah har avfyrat raketer med tunga stridsspetsar mot städer i norra Israel – för första gången uttryckligen mot civila mål.

Polisen rapporterar om misshandel, Kristianstad

2 timmar sedan
"Man misshandlad av ett flertal personer", skriver polisen på sin hemsida.

Kavli vill ta större klimatansvar – ska minska utsläppen: “En tuff resa”

2 timmar sedan
Livsmedelskoncern Kavli vill ta ett större ansvar för miljön har därför satt upp egna klimatmål. Målen bygger på en noggrann analys av verksamhetens klimatpåverkan.

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

3 timmar sedan
USA:s senaste sond klarade det inte. Men Japans lilla landare visar sig nu, mot alla odds, ha överlevt ännu en brutal natt på månen. "Vi fick svar från Slim i går kväll!" utropar landets rymdstyrelse lättat.

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

3 timmar sedan
Ett lysande kvartal är till ända på New York-börsen. Det pågående rallyt har ökat aktievärdet med cirka fyra tusen miljarder dollar på tre månader och rekorden har smattrat som spön i backen.