Kvinna avslöjade otrogen pojkvän – via ryska Google Maps

Kvinnan kunde inte tro sina ögon när hon sökte efter en adress på ryska navigeringstjänsten Yandex Maps. Mitt på trottoaren gick hennes pojkvän – hand i hand med en annan kvinna.


De tio bästa Google Street-bilderna

Nyheter24 har tidigare skrivit om de tio bästa Google Street-bilderna. På listan platsar till exempel en naken man i ett bagageutrymme, en hästman och en galen fiskmås.

RYSSLAND. Ingen går helt säker på gatorna när navigeringstjänster som Google Maps och ryska Yandex Maps har bilar ute och fotograferar.

Det fick en rysk man vid namn Sasha erfara efter att hans flickvän Marina avslöjat hans otrohet genom Yandex Maps. Flickvännen sökte på en adress i staden när en bild på Sasha kom upp. Bilden visar klart och tydligt hur han går hand i hand med en annan kvinna.

Var först arg på navigeringstjänsten

Marina såg direkt att det var hennes pojkvän eftersom han vid det tillfället förra året hade gipsad arm. 

– När Sasha kom hem beordrade jag honom omedelbart att sätta sig vid datorn och söka upp adressen. Medan bilden laddade ändrades hans ansiktsfärg, berättar hon enligt brittiska Metro.

Till skillnad från Google så pixlar inte ryska Yandex bilderna de tar på gatan. Marina berättar att hon först ångrade att hon sökte efter adressen, men att hon i efterhand insåg att det inte gick att skylla pojkvännens snedsteg på nätet.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Risk för nya ras i danska Børsen

Börsen väntas falla efter Israelattack

Det ser ut att bli en minusöppning på Stockholmsbörsen, enligt förhandeln på IG Markets. På flera ledande Europabörser pekar det också mot minussiffror efter uppgifter om att Israel ska ha attackerat mål i Iran.

Morgonens nyheter 19 april

Här är morgonens nyheter i korthet.

Två unga män döda i våldsam krasch

En 18-årig man och en 20-årig har dött i en bilkrasch i Eskilstuna, säger polisen till Aftonbladet. Olyckan skedde kort efter midnatt.

Fler tror på stigande bopriser

Svenskarnas tro på stigande bostadspriser ökar för sjätte månaden i rad. Mer än hälften tror på en uppgång under året, visar Länsförsäkringarnas mätning Boprisbarometer.

Bombplan har kraschat i Ryssland

Ett strategiskt bombflygplan har störtat i Stavropol-regionen i södra Ryssland, uppger det ryska försvarsdepartementet för den statskontrollerade nyhetsbyrån Interfax.