Ny karriärmöjlighet för Miss Teen Delaware USA.
1 av 3
Ny karriärmöjlighet för Miss Teen Delaware USA. - Foto: Instagram/TMZ
Från skönhetsdrottning med miljardär-Trump till skandaliserad ofrivillig porrstjärna på fyra månader.
2 av 3
Från skönhetsdrottning med miljardär-Trump till skandaliserad ofrivillig porrstjärna på fyra månader.
Porrklippet börjar med en kort intervju innan sexet. "Jag behöver pengarna", säger skönhetsdrottningen i videon.
3 av 3
Porrklippet börjar med en kort intervju innan sexet. "Jag behöver pengarna", säger skönhetsdrottningen i videon. - Foto: GirlsDoPorn.com

Skönhetsdrottningen erbjuds miljonkontrakt efter porrskandalen

Melissa King, 18, lämnade i tisdags in sin Miss Teen USA-tiara efter att en porrvideo med henne läckt ut. Nu vill världens största porrsajt göra King till miljonär.
– Vi vill sätta vår tiara på ditt söta lilla huvud, säger Brendan Burns på Youporn.


Twittrar efter skandalen

Trots att det blåser en hel del kring Melissa King har 18-åringen inte grävt ner huvudet i sanden. De senaste dagarna har hon varit aktiv på sin Twitter – som du kan läsa här.

Nyheter24 skrev på onsdagen om hur vinnaren av Miss Delaware Teen USA, Melissa King, självmant lämnat in sin avskedsansökan efter att GirlsDoPorn publicerat en sexvideo med 18-åringen.

I videon, som spelades in strax innan King vann sin tiara i november 2012, säger skönhetsdrottningen att hon behöver pengarna – och har sedan sex med en oidentiferad man.

Nu har videon alltså publicerats och 18-åringens karriär som skönhetsdrottning verkar vara över. Men en ny yrkesmöjlighet har öppnat upp sig. 

Miss Youporn?

Skvallersajten TMZ har kommit över ett brev som världens största porrsajt, Youporn, skickat till King.

"Som du nog märkt finns det inget mer populärt än en nyhet som involverar en skönhetsdrottning som gjort porr. Dina kollegor och tävlingsansvariga kanske inte är så förtjusta i publiciteten, men vi ser en samarbetsmöjlighet här!".

Det är Brendan Burns, marknadsföringschef på Youporn, som skrivit brevet. Han erbjuder King motsvarande 1,7 miljononer kronor för bli sajtens "ambassadör" och åka på promotionresor jorden runt.

Kan bli nästa Kardashian

"Vi tror att din otroliga skönhet och personlighet tillsammans med vår trafik är en win-win-situation för oss båda. Vi vet att många kända regissörer och producenter besöker vår sajt."

Melissa King har ännu inte svarat på erbjudandet. Men många drar redan nu paralleller med stjärnor som Paris Hilton och Kim Kardashian:

/
/
/
USA
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Mamma i Afrika har 130 gånger större risk att dö

IS uppges ha dödat syriska soldater

1 timme sedan
Tjugo soldater tillhörande den syriska armén eller grupper allierade med regimen har dödats i två attacker genomförda av terrorgruppen IS, uppger det Londonbaserade Syriska människorättsobservatoriet (SOHR).

Sverige återlämnar kranier till Finland

1 timme sedan
Karolinska institutet (KI) ska överlämna 82 kvarlevor av finländskt ursprung till Finland, har regeringen beslutat.

Netflix krossade förväntningarna

igår 22:16
Netflix krossade marknadens förväntningar under det första kvartalet, visar strömningsjättens delårsrapport.

Soldater varnas efter fylleri på Livgardet

igår 22:10
Tre soldater på Livgardets regemente i Kungsängen varnas av Försvarsmakten efter ett fylleslag en kväll i mars, rapporterar Mitti.

Trump vinnare på dyster New York-börs

igår 22:08
Det går tungt på Wall Street. För femte handelsdagen i rad stängde New York-börsens breda index, S&P 500, på minus – ned 0,2 procent. Det är den längsta svackan sedan i oktober, enligt CNBC.