- Foto: Instgram / Montage

Fotografen som följer sin flickvän jorden runt

Vad får man om man kombinerar en proffsfotograf med en supersnygg flickvän och en jorden runt-resa? En viral succé, så klart.


Mer bilder

Om du vill ha mer av Osmanns fantastiska bilder finns det på Imgur (bara flickvänsbilderna) och på hans Instagram.

Vill du se mer än flickvännens hår, rygg och rumpa finns även hon på Instagram.

I en serie bilder på Instagram följer den ryske fotografen Murad Osmann sin flickvän runt hela världen. Hand i hand får vi se dem i djungeln, på stranden och i exotiska städer.

Efter att länkdelarsajten Reddit uppmärksammade Instagramkontot under torsdagen har det blivit en riktig nätsensation och spridits som en löpeld i sociala medier.

Kolla in fotona i bildspelet ovan.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Börsen väntas vända upp

Morgonens nyheter 22 april

Här är morgonens nyheter i korthet.

Embracer delas upp i tre bolag

Spelutvecklaren Embracer ska delas upp i tre separata noterade bolag på Stockholmsbörsen, föreslår styrelsen enligt ett pressmeddelande.

Efter Børsenbranden – brandmännen snart klara

1 timme sedan
Räddningstjänsten i Köpenhamn är på väg att packa ihop och avsluta sitt arbete vid Børsen. Det säger beredskapschef Jakob Vedsted Andersen under en pressträff på måndagsmorgonen.

Frågetecknen hopar sig kring Tesla

1 timme sedan
Massuppsägningar, usla försäljningssiffror och konkurrens från kinesiska uppstickare. Teslas problem har flockat sig inför stundande delårsrapport. En av utmaningarna delar man dock med hela elbilsbranschen.

Ja till tuffare tag mot gängen i Ecuador

1 timme sedan
Väljarna i Ecuador har med klar majoritet röstat ja till tuffare tag mot de kriminella gängen, enligt landets valmyndighet som hänvisar till en preliminär rösträkning.