Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Leksand i Lyxfällan och generös Avicii – här är veckans hetaste tweets

- 08/03/2013, 14:42 -

Nyheter24

Varje fredag listar Nyheter24 veckans mest retweetade och omtalade tweets. Här är vecka 10 som innehåller både oklarheter kring kvinnodagen och tidernas namnskämt.

10. Inflation i supermötet

Det brukar i och för sig alltid vara bra matcher mellan Barcelona och Real Madrid. Och de ställer nästan alltid upp med bästa lagen i El Clásico oavsett om det är ligamatch eller någon sorts cupfinal eller specialmatch. Men Erik Niva har så klart rätt i att det börjar gå överstyr.

9. Det svenska föredömet 

Tim Bergling, mer känd som Avicii, skänkte i går en miljon euro till Radiohjälpens Afrikainsamling. Vad som gör det hela ännu mer imponerande är att han för bara två månader sedan skänkte en miljon dollar till Feeding America. Det blir totalt 16 miljoner kronor vilket är en riktigt stor summa även för DJ-världsstjärnor. Vi lyfter precis som Daniel Breitholtz på hatten.

8. Sista hästskämtet

Nu lämnar vi det här bakom oss.

7. Rebecca Nolin dödar ett uttryck. 

Rimligt. Vi begraver det uttrycket.

6. Friidrotts-EM vs. Sanny Lindström

Frölunda tvingades ge sin hemmais till friidrotts-EM i helgen. Men den har varit med om värre.

5. Ingenting annat

Sedan en tid tillbaka kan man inte se Instagrambilder direkt i Twitter-flödet. Men det är värt att klicka sig vidare till Soran Ismails instagram för det här enkätsvaret. 

4. Kellermans kluring

Det tog några sekunder innan man fattade vad det var frågan om här. Well played, Martin.

3. Grattis... eller? 

Vad gäller i dag egentligen? 

2. Lyxfällan IF

Ja, varför inte? Charlie och Mathias har ju lämnat Lyxfällan så varför inte ta sig an klubben som trots massivt kommunstöd aldrig riktigt får till det med ekonomin. Eller elitserie-avancemanget.

1. Namnhumor

Överlägsen etta den här veckan.