Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är svenskarnas vanligaste porrsökord

- 13/03/2013, 14:44 -
Svenska topplistan. Till höger: svenska porrstjärnan Puma Swede.
1 av 3

Svenska topplistan. Till höger: svenska porrstjärnan Puma Swede.

Faksimil

Finlands mer oväntade topplista.
2 av 3

Finlands mer oväntade topplista.

Faksimil

Och Islands uppseendeväckande topplista.
3 av 3

Och Islands uppseendeväckande topplista.

Faksimil

Det finns en rad olika typer av porr, kan man lugnt säga. Nu visar det sig att smaken verkligen är som baken. Här är Sveriges favoritsökord - och grannländernas mer oväntade sådana.

Tonåringar, "milfs" och analt. Det är bland svenskarnas favoritsökord när det kommer till porr. Det enda ordet som klår dem är, så klart, "swedish". Det visar den allra senaste statistiken från porrsökmotorn PornMD, som presenterats i dagarna.

Men den slutsatsen som sajten drar av sin årliga statistik är återigen att tycke och smak verkligen skiljer sig åt från land till land. Det visar inte minst exemplena Finland och Island. Där gillar man i stället "mogna" och "mormor" (Finland) samt bdsm och "native americans" (Island).

Grey stor i öst

I de flesta länder är det dock sökordet som motsvarar nationaliteten som är vanligast. I Ryssland verkar dock porrstjärnan Sasha Grey, som även gjort flera vanliga filmroller, vara omåttligt populär. Hon placerar sig som femma på landets lista.

I USA är man extremt fixerad vid så kallade "milfs" ("mothers I'd like to fuck"), enligt Daily Dot. Tätt följda av tonåringar och "college".