Här är svenskarnas vanligaste porrsökord

Det finns en rad olika typer av porr, kan man lugnt säga. Nu visar det sig att smaken verkligen är som baken. Här är Sveriges favoritsökord - och grannländernas mer oväntade sådana.


Svenska topplistan

1. swedish.

2. anal.

3. milf.

4. teen.

5. sweden.

6. mature.

7. amateur.

8. pov.

9. mom.

10. massage.

Tonåringar, "milfs" och analt. Det är bland svenskarnas favoritsökord när det kommer till porr. Det enda ordet som klår dem är, så klart, "swedish". Det visar den allra senaste statistiken från porrsökmotorn PornMD, som presenterats i dagarna.

Men den slutsatsen som sajten drar av sin årliga statistik är återigen att tycke och smak verkligen skiljer sig åt från land till land. Det visar inte minst exemplena Finland och Island. Där gillar man i stället "mogna" och "mormor" (Finland) samt bdsm och "native americans" (Island).

Grey stor i öst

I de flesta länder är det dock sökordet som motsvarar nationaliteten som är vanligast. I Ryssland verkar dock porrstjärnan Sasha Grey, som även gjort flera vanliga filmroller, vara omåttligt populär. Hon placerar sig som femma på landets lista.

I USA är man extremt fixerad vid så kallade "milfs" ("mothers I'd like to fuck"), enligt Daily Dot. Tätt följda av tonåringar och "college".

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Techjätten vill inte släppa nya AI-tekniken fri

Två gripna på Arlanda – hade 270 000 kronor

Två män har under lördagsförmiddagen gripits på Arlanda misstänkta för grovt penningtvättsbrott.

Ny abortlag kan få stöd i Norge

Det har varit osäkert om regeringens förslag till ändring i abortlagstiftningen i Norge kommer att få majoritet i stortinget. Men det krävs bara fem röster – och nu meddelar fem representanter från Fremskrittspartiet att de kommer att rösta för, skriver NRK.

Insekter invaderar – vissa blir sexgalna zombier

Miljarder insekter kommer snart att krypa upp ur underjorden i ett skräckfilmsliknande "svärmageddon". Vissa får en svampsjukdom som förvandlar dem till sexgalna zombieliknande varelser, enligt experter.

Butiker öppnar efter presidentlöfte i Uganda

Affärer i stora delar av Uganda öppnade på lördagen efter att ha varit stängda i fyra dagar i protest mot nya momslagar.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Ängelholm

"En singelolycka med en personbil inträffar på E6 söder om Strövelstorp i riktning mot Ängelholm.", skriver polisen på sin hemsida.