Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ipadtjuvens egobilder roar förre ägaren

- 18/03/2013, 10:39 -
Tjuvens knäppa egobilder kan fälla henne.
1 av 4

Tjuvens knäppa egobilder kan fälla henne.

SCANPIX / Faksimil / Montage

Tjuvens bilder roar ägaren.
2 av 4

Tjuvens bilder roar ägaren.

Faksimil

Allen Engstrom.
3 av 4

Allen Engstrom.

Faksimil THV 11

Engstrom la upp en efterlysning på sin Facebooksida.
4 av 4

Engstrom la upp en efterlysning på sin Facebooksida.

Faksimil Facebook

Allen Engstrom blev av med sin iPad på ett flygplan. Nu får han ständiga uppdateringar från tjuven - i form av egobilder där den mystiska kvinnan gör olika grimaser.

NORTH LITTLE ROCK. Hans iPad stals på en flight från Phoenix till Denver. Nu försöker affärsmannen Allen Engstrom hitta tjuven - med hjälp av bilder på den nya "ägaren". Hon har tagit flera "selfies" - egobilder på sig själv. Något som roat Engstrom.

– Det är en ständig ström av underhållning för mig, säger han till THV 11.

Engstrom försöker hitta sin iPad genom att den skickar backup på bilder och annat till hans iPhone. På så sätt har bilder på den okända kvinnan strömmat in. Enligt Daily Dot lägger Engstrom upp vissa av detta i hopp om att hitta tjuven - som han själv kallar "Ugly McCrazy Shirt".

I takt med att bilderna blivit virala har han också lyckats hitta kvinnans instagramkonto. Men där stannar spåren - han hade nämligen stängt av lokaliseringsfunktionen på surfplattan.

Se teveinslaget här: