Tjuvens knäppa egobilder kan fälla henne.
1 av 2
Tjuvens knäppa egobilder kan fälla henne. - Foto: SCANPIX / Faksimil / Montage
Allen Engstrom.
2 av 2
Allen Engstrom. - Foto: Faksimil THV 11

Ipadtjuvens egobilder roar förre ägaren

Allen Engstrom blev av med sin iPad på ett flygplan. Nu får han ständiga uppdateringar från tjuven - i form av egobilder där den mystiska kvinnan gör olika grimaser.


Så funkar det

Alla Engstrams Apple-produkter är sammankopplade med varandra via iCloud. Därför sparas exempelvis alla bilder på samtliga produkter. Även hans son hade fått bilderna på tjuven skickade till sin telefon.

NORTH LITTLE ROCK. Hans iPad stals på en flight från Phoenix till Denver. Nu försöker affärsmannen Allen Engstrom hitta tjuven - med hjälp av bilder på den nya "ägaren". Hon har tagit flera "selfies" - egobilder på sig själv. Något som roat Engstrom.

– Det är en ständig ström av underhållning för mig, säger han till THV 11.

Engstrom försöker hitta sin iPad genom att den skickar backup på bilder och annat till hans iPhone. På så sätt har bilder på den okända kvinnan strömmat in. Enligt Daily Dot lägger Engstrom upp vissa av detta i hopp om att hitta tjuven - som han själv kallar "Ugly McCrazy Shirt".

I takt med att bilderna blivit virala har han också lyckats hitta kvinnans instagramkonto. Men där stannar spåren - han hade nämligen stängt av lokaliseringsfunktionen på surfplattan.

Se teveinslaget här:

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Inte bara trevligt med påsk? "Då kan det vara värt sura miner"

Här är tio korta utbildningar – med månadslön på minst 44 000 kronor

Sugen på nytt jobb, men mindre sugen på en lång utbildning? Här är tio korta utbildningar som leder till jobb med snittlön på minst 44 600 kronor i månaden.

Pojke död – gick genom isen i Borlänge

En pojke i femårsåldern har avlidit efter att han i söndags gick genom isen på Tjärnasjön.

Huawei dubblerade sin vinst

Den kinesiska telekomjätten Huawei Technologies rapporterar att bolagets vinst mer än dubblerades förra året. Nettovinsten blev 2023 87 miljarder yuan, vilket motsvarar 12 miljarder dollar. Intäkterna ökade med tio procent.

Olycksfartygets kraft som en raketuppskjutning

Containerfartyget som orsakade brokollapsen i Baltimore närmade sig långsamt bron, visar filmklipp som har spritts på nätet. Men själva kraften vid kollisionen uppskattas ha motsvarat en raketuppskjutning.

Två tåg i krock: "Arbetsplatsolycka"

1 timme sedan
Två tåg har krockat i Upplands Bro, enligt TV4. En lokförare ska vara skadad.