Sötchock: Räddade livet på ekorrunge

Sötare kan det nästan inte bli. Redditanvändare hittade, tog hand om och födde upp en ekorre.


Efter att ha öppnat en påse med marktäckning, som ofta går att finna i rabatter och liknande, hittade en person en liten, liten ekorreunge.

Personen tog hand om ekorren och har nu publicerat bilder på delningssajten Reddit – där man kan se hur ekorren växer sig större och större.

Och inlägget har vuxit sig mäkta populärt under måndagen. I skrivande stund har det inkommit totalt 2924 kommentarer och bilderna har hela 202 000 visningar.

Bildserien följer ekorren, som fått namnet Zip, från dag ett till och med vecka fem.

Se bildspelet ovan.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Juryn till Trumps rättegång utsedd

Insats under Trumpmål – tänt eld på sig själv

En person har tänt eld på sig själv utanför domstolen i New York där juryn i målet mot expresident Donald Trump just valts ut, bekräftar en talesperson för New York-polisen.

Marinchefen vill se dubblerad förmåga

Regeringen har lovat att Sverige ska bidra med unika förmågor i Nato. Men marinchef Ewa Skoog Haslum är rädd att politikerna försummar marinen. Jag är orolig att man inte förstår varför vi behöver ha en stark marin, säger hon.

Telenors svar på kundernas kritik: "Beklagar"

Telenor är en av Sveriges stora telekomjättar. I en video på Facebook marknadsför de en ny tjänst, som minst sagt får en del kunder att reagera. Nu bemöter de kritiken.

Kina skickar pandor till San Francisco

Kinas "pandadiplomati" fortsätter – nu blir San Francisco en i raden av amerikanska städer som tar emot pandor från landet.

Åsele: Polisen rapporterar om trafikkontroll

1 timme sedan
"Ett urval av polisens arbete i trafiken under eftermiddagen", skriver polisen på sin hemsida.