Söndag 20 Jun
Stockholm

Mens, hen och Kim Jong-un - här är veckans hetaste tweets

Varje fredag samlar Nyheter24 veckans mest retweetade och omtalade tweets. Här är vecka 14:

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

10. Aprilragg

Det kanske inte är världens roligaste aprilskämt men som Maria säger så är det kanske årets mest riskfria dag. Lyckades någon med detta?

9. Blondinbella och "hen"

Isabella Löwengrip vill se vem som är pojke och vem som är flicka. Kommentatorn Veronica S tog det hela ett steg längre - och den här tweeten fick därför stor spridning.

8. Pojkar och flickor

Blev det lättare nu, Isabella?

7. Aprilskämt

Kent kanske inte är världens roligaste band, men de lyckades i alla fall göra ett lite kul aprilskämt. Förhoppningsvis dök det upp några hängivna fans och köade vid Globen.

6. Tideräkning

Så kan man också se det.

5. Kim Jong-un

Nordkorea har minst sagt varit på tapeten och i torsdags morse såg det ut som att Kim Jong-un blivit Micke Leijnegaards vänstra arm. Bilden har twittrats av många, men störst och först var Nyheter24:s krönikör Jack Werner. SVT gick till och med ut och dementerade "uppgifterna" på fredagsmorgonen.

4. Mmm...pizza

Det har du ju faktiskt rätt i, Tommy. Tänk vad många urstarka soffpotatisar det ändå finns där ute.

3. Göteborg

Vi vet att den gode Glenn knappast var ensam om att twittra eller facebooka det här skämtet under påsken. Men det sägs fortfarande bäst av en göteborgare.

2. Ouch

Magnus Betnérs svidande sanning skrevs ungefär samtidigt som vi satt och försökte lista ut vad som faktiskt var riktiga nyheter och vad som var aprilskämt.

1. "Du har blivit för smal"

Gina Dirawi slår tillbaka mot fans som skrivit till henne om hennes utseende. Hade någon klagat på samma sak om det handlade om en manlig teveprofil? Knappast, va.

Kommentera
Kopiera länk
Dela