Nu kan man koncentrera dig på det nakna innehållet på Facebook.
1 av 3
Nu kan man koncentrera dig på det nakna innehållet på Facebook.
Appen genomgår just nu betatester och släpps i sommar. Lagom till strandhänget.
2 av 3
Appen genomgår just nu betatester och släpps i sommar. Lagom till strandhänget.
Du kan hitta bikinibilder tillhörande dina vänner eller personer på din skola.
3 av 3
Du kan hitta bikinibilder tillhörande dina vänner eller personer på din skola.

Ny mobilapp letar upp bikinibilder på Facebook

Har du koll på dina sekretessinställningar på Facebook? Om inte kan det vara dags. Åtminstone om du vill hålla dina bikinibilder för dig själv.


"Ingen under 18"

– Användaren har full kontroll över sin information och sina bilder. Pinkini följer Facebooks riktlinjer och regler för att försäkra oss om användarnas totala integritet och säkra kontakter med andra. Vi kontroller ständigt så ingen under 18 år är med, säger Ted Kramer på utvecklaren BroBible. 

Snart är sommaren här. Och därmed kommer Facebook att åter fyllas med avklädda bilder tagna på stranden.

Men akta dig – och se till att du vet vem som har behörighet till dina bilder. 

En ny app, Pinkinis, har nämligen som enda funktion att snoka upp bikinibilder på Facebook.

Appen söker antingen efter bikinibilder bland dina vänner, eller bland personer inom de nätverk som du ingår i. Till exempel personer i din hemstad eller i skolan du går på. Tanken är att man på så vis ska kunna träffa nya bekanta i sin närhet. 

"Ett problem för många"

– Efter att ha hängt med mina nära kill- och tjejkompisar insåg jag att det finns en stor frustration över alla bilder på Facebook och hur svårt det är att hitta de bilder som man verkligen vill se. Idén uppstod på grund av det är ett problem som många, män som kvinnor, verkar ha, säger Ted Kramer på BroBible, utvecklaren bakom appen.

Pinkinis testas just nu bland collegekillar runt om i USA och apputvecklarnas namn, BroBible, kanske antyder att appen främst är tänkt för män som söker efter kvinnor.

– Pinkinis är ett roligt och säkert sätt för killar och tjejer att mötas kring kärleken för sommar. Vi älskar alla att hänga vid stranden eller poolen, träffa nya människor, och visa upp vår heta badbilder, säger Kramer.

Nyheter24 har tidigare uppmärksammat mobilappen Badabing – som även den letar upp bikinibilder på Facebook. Pinkinis utger sig dock för att vara en mer "social" app via vilken man, eller ja - män, ska träffa nya människor. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!