De är bland topp tio av Twitters sexigaste.
1 av 3
De är bland topp tio av Twitters sexigaste. - Foto: Faksimil Twitter / SCANPIX
Johanna Frändén och Soran Ismail är bland topp fem.
2 av 3
Johanna Frändén och Soran Ismail är bland topp fem. - Foto: SCANPIX / Montage
Gina Dirawi, @anaginas, kom tvåa.
3 av 3
Gina Dirawi, @anaginas, kom tvåa. - Foto: Claudio Bresciani / SCANPIX

De är sexigast på Twitter - plats sex till tio

Snart är det dags att kora vinnaren i Nyheter24:s tävling om vem som är sexigast på Twitter. Här är plats 6-10 på listan.


#twittersexigast

Vi bestämmer - men du är med och nominerar. Hashtagga din tweet med #twittersexigast, skriv en kommentar eller skicka ett mail till twittersexigast@nyheter24.se så utser vi tillsammans de allra hetaste personerna.

Känd eller okänd, tjej eller kille, hetero, bög eller transa, lång eller kort. Det spelar ingen roll. Inte heller utses de sexigaste twittrarna baserat på just sitt utseende, bara en het avatarbild räcker alltså inte långt.

I stället efterlyser vi personer med så mycket personlighet, humor, smarthet, briljans eller andra egenskaper så att de känns som det sexigaste vi kan hitta. Bara personer som twittrar övervägande på svenska kan nomineras.

Sedan i slutet av april har ni nominerat och vi sammanställt Sveriges sexigaste twittrare. Nu är det snart dags att utse vinnaren som blir tredje person att få den åtråvärda titeln - efter Cimon Lundberg och Fredrik Backman.

För en vecka sedan presenterade Nyheter24 de 20 nominerade och under en vecka har läsare röstat på sin favorit. Nu kan vi presentera de som nått en bit på vägen - men inte riktigt ända fram. Här är de som kommit 10-6 i tävlingen.

10. @upfrombelow

9. @dewide

8. @Edward_Blom

7. @Nabila_AFR

6. @stinawollter

Men det slutar inte där. Vi kan även stolt presentera de fem personer som slåss om topplaceringarna. Vinnaren presenteras på fredag och fram till dess går det att fortsätta rösta via #twittersexigast, twittersexigast@nyheter24.se och i kommentarsfältet nedan. Här är de fem som slåss om titeln:

@blisk

@juanitafranden

@Soranismail

@boltenstern

@robinsmedman

Vem tycker du ska vinna?

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!