Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Facebooksidan som ger dig sexpack i sommar

- 08/06/2013, 19:55 -
1 av 3

Fitnesskolan föreslår "blod, svett och tårar"-metoden.
2 av 3

Fitnesskolan föreslår "blod, svett och tårar"-metoden.

JANERIK HENRIKSSON / SCANPIX

Med andra ord: Kämpa tills du spyr. Eller i alla fall nästan.
3 av 3

Med andra ord: Kämpa tills du spyr. Eller i alla fall nästan.

AP

Är du i form inför sommaren? Här är Facebooksidan som hjälper dig att komma igång med träningen. "Bra kost och hård träning", är en bra början.

Facebooksidan Fitnesskolan.se skapades i slutet på 2012. 

De första månaderna var sidan inaktiv - men när hemsidan lanserades började man publicera inlägg med syftet att få fansen att förbättra sig själva, "både fysiskt och psykiskt". I skrivande stund har sidan närmare 14 000 likes.

– Desto närmare sommaren vi kommer desto mer tänker nog folk att nu är det för sent att påbörja något. Vår Stora guide 'Deff inför beachen' är vår mest lästa artikel trots att den bara funnits halva hemsidans livstid. Över 28 000 människor har läst den i skrivandets stund", skriver Fitnesskolan till Nyheter24.

Hur lång tid tar det för gemene man eller kvinna att skaffa sig ett sexpack på magen?

– Sköter man sin kost och tränar hårt så kan ditt första år på gymmet göra en värld av skillnad på din fysik och ditt välmående. Synliga magmuskler är bara en fråga om underhudsfett, inget annat. Ta bort fettet så syns musklerna", skriver de och tillägger att "en normalbyggd person kan fixa det på ett halvår."

"Uppskattar vår ärlighet"

Fitnesskolan menar att det som skiljer dem från andra, bland annat, är att de inte ger några "illusioner om att det skulle vara lätt att komma i bra form".

– Tvärtom så anammar vi 'blod, svett och tårar'-attityden". 

Företaget tror att den ökande tillströmningen följare delvis beror på att Fitnessindustrin "är större än någonsin". 

Samtidigt inser allt fler "vikten av att ta hand om sin kropp". 

– Människor uppskattar nog vår ärlighet. Vi erbjuder inga genvägar eller snabba lösningar, för där finns inga. Ingenting är gratis här i världen och vill du se ut som en grekisk gudastaty så får du kämpa för det. Så enkelt är det", skriver de till Nyheter24.