Vad har varit roligast den här veckan?
Vad har varit roligast den här veckan?

Veckans bästa från Reddit

Reddit. Internets framsida, eller baksida om man så vill. En sak är i alla fall klar – allting som gör succé på nätet passerar någon gång forumet. Men vad har egentligen varit roligast, och bäst, den här veckan? Nyheter24 ger dig svaren.


Ett klassiskt skämt i ny tappning 

Att locka sina medmänniskor med lättförtjänta pengar är en klassiker. Vem har inte fäst ett snöre i en plånbok någon gång för att sedan fnissande dra undan den när någon dyker upp? Här är dock några svenskar som tar det till en ny nivå. OBS. Klicka in i tråden för att se hela skämtet. Och tro oss, det är värt det.

Se hela tråden.

Bra planerat

En gammal video som fått nytt liv via Reddit. Först verkar det här vara ytterligare en av alla lama skämtvideos som av någon anledning sprider sig som löpeldar. Sen blir det kul. Väldigt, väldigt kul.

Se hela tråden.

Ja, exakt

Det är svårt att inte hålla med. För vad skulle möjligtvis kunna gå fel? Förutom exakt allting då.

Se hela tråden.

Fritt fall - typ

Ytterligare en gammal video som varit en av de mest sedda den senaste veckan. En fallskärmshoppare tappar sin sko. En hjälte kliver in.

Se hela tråden.

Härmapa

Titta på valpen. Titta på t-shirten. Titta på valpen igen och tänk på hur gullig den är.

Se hela tråden.
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Upphittade skelettdelar kom från en människa

Färre abonnenter än väntat för Spotify

Strömningstjänsten Spotify redovisar en rörelsevinst på 168 miljoner euro för första kvartalet i år. Det kan jämföras med förlusten på 156 miljoner euro under motsvarande kvartal 2023.

Mamma döms – tatuerade dödskalle på sonen

Mamman lät tatuera sina barn, bland annat fick sonen en dödskalle intatuerad. Nu döms hon för fem fall av misshandel, rapporterar P4 Kalmar.

Varningen: Kontanter riskerar att bli oanvändbara

Riksbanken varnar för att kontanter kan bli "i det närmaste oanvändbara i Sverige" om åtgärder inte vidtas. – Vi behöver bromsa en utveckling där vi är på väg mot att allt färre kan betala med kontanter, säger Elin Ritola, enhetschef för betalningsanalys och innovation på Riksbanken, till SVT.

Bröt mot yttrandeförbud: Trump riskerar fängelse

Åklagarens stjärnvittne utmålas som en "vanhedrad brottsling" och "liberala aktivister" påstås ha försökt ta sig in i juryn. Trots juridisk munkavle har Donald Trump inte hållit sig från att diskutera sin brottmålsrättegång i sociala medier eller tv. Nu ska domaren ta ställning till eventuella straff.

Polisen i Örebro rapporterar om brand

"Det ryker från en fläkt på taket till ett flerfamiljshus på väster i Örebro.", skriver polisen på sin hemsida.