Veckans bästa från Reddit.
1 av 2
Veckans bästa från Reddit.
En lustig meny.
2 av 2
En lustig meny.

Veckans bästa från Reddit

Reddit. Internets framsida, eller baksida om man så vill. En sak är i alla fall klar – allting som gör succé på nätet passerar någon gång forumet. Men vad har egentligen varit roligast, och bäst, den här veckan? Nyheter24 ger dig svaren.


Läskigt med kryp 

Den här videon kommer från Australian Open 2012 men har fått nytt liv nu. Två frågor uppstår. 1. Varför viftar inte tenniskillen i den något märkliga bandanan bara bort krypet? 2. Hur taskig är egentligen bildproducenten när hen bestämmer sig för att köra en repris?

Se hela tråden.

Barnglädje

Ju flera kockar desto bättre soppa. När två kockar skulle få barn bestämde de sig för att sprida nyheten med hjälp av en dessertmeny.

Se hela tråden.

Sugen?

En hund. En pizzaslice. Och en lite, lite för lång väntan. Frågan är om det är äckligt eller bara gulligt?

Se hela tråden.

Tungviktare

Har du också alltid undrat hur man väger små giraffer? Vi med. Men nu slipper vi uppenbarligen undra längre.

Se hela tråden.

Chewbacca?

En skäggig man upptäcker att han kan få sin gitarr att låta som Chewbacca och delar med sig av den kunskapen till resten av världen. Det tackar vi för.

Se hela tråden.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tesla levde inte upp till prognos

Teknikjättarna ledde uppgång på Wall Street

De sju teknikjättarna ledde uppgången på USA-börserna på tisdagen. Svenska Spotify rusade efter en stark delårsrapport.

Tjäna 33 000 kronor i månaden bara på fonder – så gör du

Det kommer ta ett tag, men när du väl sparat tillräckligt mycket pengar kommer du faktiskt kunna bli det som kallas för ekonomiskt oberoende. Knepet är inte några snabba cash. Istället handlar det om långsiktigt, tålmodigt sparande i indexfonder fram till pensionen. Så här går det till och så här lång tid tar det, enligt experten.

Lång väntan på bostad – kommun får miljonbot

En kvinna i behov av särskild bostad enligt LSS fick vänta nästan två år innan hon fick ett boende. Det berodde enligt Luleå kommun på platsbrist, något förvaltningsrätten inte ser som en acceptabel orsak.

Rysk biträdande försvarsminister gripen

En av Rysslands många biträdande försvarsministrar, Timur Ivanov, har gripits, meddelar Rysslands undersökningskommitté, en av landets brottsbekämpande myndigheter.

Nattligt utegångsförbud för barn i fransk stad

1 timme sedan
En högerextrem fransk borgmästare har infört ett nattligt utegångsförbud för barn under 13 år. Tilltaget är det senaste för att motverka ungdomsvåld i landet.