Nu sprids deras underklädesbilder.
1 av 3
Nu sprids deras underklädesbilder.
Clare Harvey fick sin bild stulen på Lanzarote – nu lägger tjuven upp selfies.
2 av 3
Clare Harvey fick sin bild stulen på Lanzarote – nu lägger tjuven upp selfies.
Tjuven är eventuellt fordonsintresserad.
3 av 3
Tjuven är eventuellt fordonsintresserad.

Stal iPhone – men tjuvarna blev påkomna efter kalsongbilder

Tjuvarna stal hennes telefon. Men nu ger de Becky glädje genom lustiga badbilder – om än helt omedvetet.


Fastnade på bild under stölden

Polisen utreder nu huruvida de två männen på bilderna verkligen är de som ligger bakom stölden.

Det ska även finnas övervakningsfilmer från restauranger när mobilen stjäls.

Enligt Daily Mail ska dessa vara av hög kvalitet.

SOUTHEND. När man stjäl teknik kan det vara bra att ha koll på själva tekniken. Vilket många tjuvar bevisligen inte har. Vare sig de stjäl telefoner i Sverige eller datorer i London så verkar många ha svårt för att inte lyckas publicera och sprida bilder på sig själva. En kvinna på spanska Lanzarote lyckades till och med stjäla en telefon för att sedan börja sprida bröstbilder på sig själv.

Och nu är det dags för ytterligare ett par korkade tjuvar. 27-åriga Becky Brinklow satt och åt med sin 18 månader gamla son Henry när tjuvarna slog till och fick med sig hennes iPhone.

"Det här är konstigt"

Men när hon loggade in på sin dator nästa dag kollade hon så klart in de bilder som automatiskt hade sparats via tjänsten iCloud.

– Jag gick online och tänkte: "det här är konstigt" när jag såg bilderna på de här männen och deras vänner på stranden, säger Brinklow till Daily Mail.

För bilderna visar mycket riktigt två män som roar sig på en strand i samma stad. Bland annat genom att posera i underläder och fota sig själva.

– Det var faktiskt ganska roligt att kolla igenom bilderna. Det slutade med att jag och min fästman Tom bara satt och skrattade, säger Brinklow till Daily Mail.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Börsen öppnar nedåt

Stort kärnkraftverk tar steg mot återaktivering

Den japanska kärnkraftsoperatören Tepco har begärt tillstånd för att börja lasta kärnbränsle vid kärnkraftverket i Kashiwazaki-Kariwa i ett steg mot en eventuell återaktivering, rapporterar internationella medier.

Kina slopar strafftullar på australiskt vin

Kina slopar strafftullar på australiska viner, enligt Kinas handelsdepartement. Beslutet är en följd av att de två länderna börjat närma sig varandra i det utdragna handelsbråk som präglat relationen i flera år.

Stämmer tobaksjätte för vitt snusberoende

En amerikansk man har stämt tobaksjätten Philip Morris i USA och dess dotterbolag Swedish Match för att ha blivit beroende av vitt snus.

Så många regioner har krigsplacerat läkare

Alla Sveriges regioner utom fem har krigsplacerat läkare, visar en kartläggning som tidningen Sjukhusläkaren gjort. Hur många läkare det rör sig om är hemligstämplat.

Kvinna i 40-årsåldern död – blev påkörd av tåg

En kvinna i 40-årsåldern avled på onsdagskvällen efter att ha blivit påkörd av ett tåg vid järnvägsstationen i Frövi norr om Örebro, skriver Nerikes Allehanda.