Torsdag 19 Maj
Stockholm

Nya iPhone såldes på Ebay – för 60 000 kronor

Det är den guldfärgade modellen som är mest eftertraktad.
1 av 3
Det är den guldfärgade modellen som är mest eftertraktad. Foto: Andy Wong/AP/Scanpix
iPhone 5S och 5C, med nya operativsystemet iOS7.
2 av 3
iPhone 5S och 5C, med nya operativsystemet iOS7. Foto: AP / SCANPIX
iPhone 5S - i guld.
3 av 3
iPhone 5S - i guld. Foto: AP / SCANPIX

Apples nya telefon iPhone 5S är het på marknaden. Så het att folk betalar över 60 000 kronor för den.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Så ser den ut – på insidan

Utsidan har visats upp bra länge vid det här laget. Men nu när iPhone 5S rullas ut i butikerna har vissa också passat på att ta en titt under det guldfärgade höljet. Här kan du titta närmare på batteriet, kameran och den nya fingeravtryckssensorn.

Är den nya guldfärgade Apple-telefonen tillverkad av riktigt guld? Man kan nästan tro det när man ser försäljningspriserna på Ebay. 

iPhone-entusiaster har nämligen betalat tiotusentals kronor de senaste dagarna för att få lägga vantarna på Apples nya flaggskepp. 

Högst är ett bud på 10 100 dollar, cirka 63 000 kronor, vilket är 9 900 dollar högre än Apples pris (då med abonnemang). Annonsen hade över 51 intresserade köpare. 

Priserna stiger när lagren tar slut

Det stora intresset för telefonen kan förklaras med att guldfärgade iPhones är svåra att få tag i för tillfället. Lagren sålde slut snabbt och nu står människor i långa vänteköer samtidigt som priserna på Ebay stiger. 

I nuläget säljs den guldfärgade telefonen från allt mellan 2 000 och 10 000 dollar på sajten, det skriver Huffington Post.

Kommentera
Kopiera länk
Dela