Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

App ger dig möjlighet att skaffa osynlig flickvän

- 22/11/2013, 14:16
Grundarna arbetar även på en pojkväns-app.
1 av 3

Grundarna arbetar även på en pojkväns-app.

Så här går det till.
2 av 3

Så här går det till.

Sedan kan man välja mellan olika nivåer.
3 av 3

Sedan kan man välja mellan olika nivåer.

Är du trött på att behöva förklara varför du inte är gift än eller varför du inte har en flickvän? Nu kan du skaffa en virtuell partner som gör att du slipper tala om ditt icke-existerande kärleksliv.

"Nej, faktiskt, jag har inte träffat någon än".

Du kanske har dragit den frasen några gånger för din familj vid det här laget? Men snart kan du slippa. Appen Invisible Girlfriend lovar dig en "osynlig flickvän" som gör att du kan fokusera på jobbet, flörta i fred – eller bara framstå som mindre desperat. 

Ger "bevis" på att du har en partner

Invisible Girlfriend är i själva verket en virtuell flickvän som fungerar som en partner. Appen skickar sms, ringer samtal, lämnar röstmeddelanden, fixar Facebookrelationer – och till och med presenter. 

"Appen ger dig trovärdiga virtuella och riktiga bevis – så att du kan återvända till ett liv på dina egna villkor", som grundarna av appen skriver på sin hemsida.

Kommer en pojkväns-app

Användarna väljer hur den virtuella flickvännen ska vara och hur kontakten ska gå till. Företaget erbjuder tre paket som kostar mellan 70 och 350 kronor, "Just talking", "Getting serious" samt "Almost engaged". 

Grundarna arbetar även på en Invisible Boyfriend-app.