Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Lovisas Facebooksuccé visar upp R. Kellys sexism på nya skivan

- 15/01/2014, 10:33 -
Lovisas inlägg delas friskt på Facebook.
1 av 4

Lovisas inlägg delas friskt på Facebook.

Privat / TT BILD

Inlägget.
2 av 4

Inlägget.

Faksimil Facebook

R. Kelly.
3 av 4

R. Kelly.

TT BILD / Ap

Lovisa Ternby.
4 av 4

Lovisa Ternby.

Privat

"Han vill knäcka en tjejs rygg som man knäcker en hummers innan man äter den." "Han ska ta en tjejs rumpa till chokladfabriken." Lovisa Ternbys Facebookinlägg där hon sammanfattar R.Kelly nya skiva har gjort succé.

Hennes inlägg om R. Kellys skiva "Black Panties" har delats nästan 6 000 gånger på Facebook och fått nästan 5 000 gilla-markeringar.

En veritabel viral succé, kort sagt.

– Det var en ren slump. Jag gillar texter och hade lite tid till övers. Fick syn på titlarna på hans nya album och kände att den här ljuva prosan måste jag läsa! Skulle egentligen bara skriva en sammanfattning till två kompisar, men blev så chockad att jag bestämde mig för att dela med mig till fler. Det gick ju bra, säger Lovisa Ternby, 24, till Nyheter24.

Vad säger du om responsen som du har fått?

– Jag har fått otroligt positiv respons! Jag följer själv gärna liknande trådar och vet att kommentarsfälten brukar bli en krigszon mellan feminister och antifeminister. Så när jag såg att den började spridas rustade jag mig för krig, men det kom liksom aldrig. Folk säger fantastiska saker, både killar och tjejer. Många tycker det är befriande med humor i sammanhanget, det gör att fler orkar läsa, även de som inte bryr sig om jämställdhet.

Hela Lovisas inlägg:

"Allt började med att jag såg framsidan på R.Kellys nya skiva. Tyckte lite synd om honom att han inte kände sig tillräckligt bra för att posera ensam. Han behövde 20 nakna tjejer för att göra albumet intressant. Av ren sympati började jag läsa hans låttexter. Med titlar som ”legs shakin’”, ”Show ya pussy”, ”marry that pussy”, “tear it up”, “crazy sex”… osv, kan man bara konstatera att Mr Kelly har förstått att SEX SÄLJER. Eftersom han är en sån fantastisk artist, vill jag dela med mig av vad några av dessa handlar om. Enjoy!

Legs shakin’
I den här låten sjunger R Kelly om hur han ska få en tjejs ben att skaka. Om hon gör rätt. Sedan ska han simma i henne, ta ett dopp. Och just det, han vill tillägga att han är fascinerad över hur många sätt man kan vika, vrida och vända tjejer på (de är typ från en annan planet än killar, amazing!!). 

Cookie
I denna låt sjunger R. Kelly om hur han ska banka en fitta gul och blå. Han berättar för världen att han är ett kakmonster som vill äta allt som är sött (givetvis fittor). Han vill knäcka en tjejs rygg som man knäcker en hummers innan man äter den. Sedan sjunger han om att han vill döda fittan och gräva en grav, äta den och slå den. Kan bara säga en sak: härligt! En del av mig vill nämligen dö när jag läser hans texter. 

"Throw This Money On You"
Han vill med den här sången meddela att det är viktigt att hans horor inte säger någonting. Det kan ju liksom förstöra stämningen. Det är bättre att hon talar med sin kropp, ni vet. Han vill att hon kommer in på hans rum, och sen ska han kasta lite pengar på henne och så. Men som sagt, bara hon inte säger nåt, vore ju himla typiskt när han inte vill förlora fokus på det som är viktigt: poesi. Han är liksom upptagen med att skriva vackra rim och jämföra hennes rumpa med något som blivit bitet av en hel kupa med bin och svullnat upp. (AJ). 

"Marry The Pussy"
En riktig höjdarfitta, den där fittan som R. Kelly har hittat. Jaa, den matar honom och är så snäll mot honom, säger han. Så han vill liksom vara snäll tillbaka genom att ”slå fittan som om han äger den”. Men för att äga den måste han gifta sig med den och sätta en ring på den. Jaa, för är man gift så ÄGER man ju sin partner, eller hur? Och om han vill ha andra fittor kommer hans nuvarande fitta att ordna det. SÅ himla bra fitta!! Bäst! Men allra bäst är ju ändå R.Kelly, för han ser faktiskt till att fittan får motion. Och det måste ju ändå vara viktigast av allt. Tänk om den skulle dö annars liksom. Ruttna. Fy, nej, vad skulle fittan göra om inte R.Kelly fanns?

You Deserve Better
Den här låten är lite annorlunda. Någon låt måste ju vara det… även om fittor är softa kan ju inte ALLA handla om dem. Liksom. Så den här handlar om en tjej som han vill rädda. Han är Superman och han har sexet som läker henne. Hon borde åka någonstans och skaffa en solbränna, en bikinilinje, tycker han. Och som om han inte var snäll nog vill han tillägga: hon behöver inte jobba, han ska se till att hon kan ägna sitt liv åt shopping. Himla fin kille! 

"My Story"
Med den här låten vill R.Kelly berätta SIN historia. Åh  Om pengar, bilar och horor dårå. Han bankar fittor som de gör i filmen Django. Och berättar att han ska ta en tjejs rumpa till chokladfabriken. (SÅ FYNDIGT. D Ö R) 

Spend that
Tre brudar, alla på R.Kelly. Jävlar vilken simultankapacitet han har alltså, han kallar det 3D. Hur som helst, väljer att översätta delar av texten nedan.
”Om vi går härifrån ikväll ska jag mörda din röv, flicka. Var inte nära mig om du inte vill knulla. Om vi inte pratar om sex ska vi inte prata alls, för jag kom hit med mina polare för att sätta på nån brud.” ”Svarta trosor. Titta på mig som om jag äger dig. Bästa fittan på klubben och du vet det. Jag får dig så våt att du måste moppa”
NAJS. Vem vill inte ha sin röv mördad? Alla tjejers dröm liksom. Lite synd att hon måste moppa bara. Kan inte han göra det… i jämställdhetens namn och så?

"Every Position"
R.Kelly vill ha sex i alla positioner. Han är inte kräsen. ÅH  BEST PERSON EVER!

"Tear It Up"
” Jag hoppas att det är okej, shorty, att jag ska göra det hårt ikväll. Hoppas du är redo, för jag ska riva sönder dig. Jag ska riva sönder dig, hugga och skruva. Ska inte slösa tid, tjejen, nu gör vi det” ”När jag frågar vad du vill, säg att du gör vad som helst”… ”En framtida thriller, en framtida iskall fittmördare” …”Jag ska ha sönder sängen. Banka hårt, dra ditt hår”

"Show Ya Pussy"
R.Kelly vill stöka runt med valfri hora på klubben. Så han ber någon att klättra upp på strippstången, slajda ner, böja sig, twerka och gå ner i split (himla kunnig strippa, detta!) så att han kan... 
*trumvirvel*
… se hennes fitta! Det är tydligen väldigt viktigt, för att han nämner det ofta. Låt mig ge ett utdrag ur låttexten: “Now let me see, Show your pussy, Show your pussy, Show your pussy, Show your pussy”

Han kallar tjejen för lilla mamma. Rimligt, han vill tydligen göra sådant med sin mamma. Låsa in henne. Slå hennes rumpa, som är större än en skål med pudding. Måla hennes ansikte som en clown. Hälla något i hennes mun, något som tydligen är så gott att hon inte kommer missa en droppe. Hon är tydligen jättebra, ”little mama”, för hon kommer inte ringa polisen när han ”dödar hennes fitta”. Men hur bra hon än är, kan han inte gifta sig med henne, för hon har varit snuskig (Till skillnad från honom, liksom). 

För den som är intresserad finns det ännu fler AMAZING SONGS på R. Kellys nya album, men jag känner att jag har fått fram det bästa nu och för övrigt är det dags för mig att gå och lägga mig. Och försöka att drömma om att det är sånger som dessa som bidrar till att göra världen bättre med färre våldtäkter! "