Internet
1 av 2
Det ser ut att bli en Amelia All-Spark.
Internetröstning
2 av 2
Det finns fortfarande hopp för Cthulhu.

Internet får rösta fram hans dotters namn

Stephen McLaughlin låter Internet rösta fram vad hans dotter ska heta. Bland förslagen finns Slagathor, Megatron och Not Zelda.


Döpte sonen efter exet

Supermodellen Miranda Kerr döpte sin son Flynn efter en avliden ex–pojkvän. Pappan Orlando Bloom var tydligen med på båten. 

Läs artikeln här

INTERNET. "Hej, Jag heter Stephen och till min frus förvåning har jag bestämt mig för att låta internet döpa min dotter." 

Så skriver en man som ska bli pappa i april på NameMyDaughter.com där du kan gå in och rösta fram både för och mellannamn på hans dotter. 

Tvåa just nu: Cthulhu

Trots förslag som Streetlamp och tvåan just nu: Cthulhu, leder ett vanligare förnamn, nämligen Amelia. 

Mellannamnet är dock en annan historia. Om Stephen och hans fru (de åtar sig trots allt rätten att själva bestämma) går på Internets linje blir barnets namn Amelia All-spark McLaughlin

"Än så länge har jag bara behövt moderera ett antal sexuellt spridda infektioner och sexpositioner... Jag skulle föredra att inte behöva ta bort någonting från listan", skriver Stephen McLaughlin på den tråd där han besvarar frågor på Reddit

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ny DNA-metod kan identifiera brottsoffer

Oljepris upp på attackrapporter

Oljepriset steg inledningsvis med över 4 procent efter uppgifterna om att Israel har attackerat mål i Iran. I Singapore noterades ett fat råolja, Brent, till över 90 dollar till en början men sjönk sedan tillbaka neråt 89 dollar.

Här är hoten mot lägre ränta

1 timme sedan
Inflationen i Sverige är på väg ned och frågan tycks nu bara vara hur många räntesänkningar det blir i år. Men de kommande åren finns orosmoln som kan driva upp inflationen igen.

Kraftigt ned i Japan

1 timme sedan
Det var i huvudsak nedåt, rejält i Japan, för ledande börsindex i Asien i fredagens förmiddagshandel.

Man dömd till sju års fängelse för barnvåldtäkt

2 timmar sedan
En man från en kommun norr om Stockholm har av Norrtälje tingsrätt dömts till sju och ett halvt års fängelse för bland annat grov våldtäkt mot barn och barnpornografibrott.

Polisen rapporterar om stöld, Vimmerby

2 timmar sedan
"Inbrott i butik i centrala Vimmerby.", skriver polisen på sin hemsida.