Får iPhone 6 en större skärm än någonsin? Konceptdesign av SET Solution.
1 av 3
Får iPhone 6 en större skärm än någonsin? Konceptdesign av SET Solution. - Foto: SET Solution
Flera designers har skapat iPhone 6 utan en "hemknapp". Får den vara kvar?
2 av 3
Flera designers har skapat iPhone 6 utan en "hemknapp". Får den vara kvar? - Foto: Fuse Chicken
En konceptdesign från Martin Hajek.
3 av 3
En konceptdesign från Martin Hajek. - Foto: Martin Hajek

"Ny iPhone med stor skärm släpps i juni"

Två nya iPhones släpps i juni – med större skärm än någonsin. Det menar den kinesiske analytikern Sun Changxu.


iPhone 5s och 5c

Senast Apple lanserade nya iPhones dröjde det till september. Även tidigare år har telefonen presenterats på hösten snarare än under sommaren.

Enligt nya uppgifter kommer Apple att släppa två nya iPhones i sommar. En av dem kommer att få en betydligt större skärm än tidigare – närmare bestämt 5,7 tum. Att jämföra med iPhone 5s som har cirka 4 tum.

Den kinesiske analytikern Sun Changxu hävdar till sajten QQ Tech att de två nya telefonerna kan presenteras på Apples årliga utvecklarkonferens i San Francisco som hålls i juni, skriver Daily Mail.

Släpps en "iPhone Air"?

Det har redan tidigare förekommit uppgifter om att nästa iPhone kommer att få större skärm. Det har även påståtts att en "iPhone Air" kommer att släppas – tunnare än någonsin. Detta i likhet med "iPad Air" som redan finns på marknaden. 

Denna skulle i så fall vara den mindre av de två nya modellerna. Enligt Changxu skulle den tunnare och mindre versionen släppas först och 5,7-tumsvarianten några veckor senare, skriver Daily Mail.

Flera koncept från olika designers har visat hur nya iPhones skulle kunna se ut. Klicka vidare i bildspelet för att se fler exempel.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Återupptar miljonstöd till Ibn Rushd – M rasar

45 omkom i bussolycka – ett barn hittat vid liv

Minst 45 människor har omkommit i en bussolycka i Sydafrika. Bussen körde av en bro på ett bergspass under torsdagen, störtade 50 meter ned i en ravin och fattade sedan eld.

Kosttillskott återkallades – flera döda

Flera dödsfall och ett hundratal sjukdomsfall i Japan kopplas till ett kosttillskott – ett rött ris – som nyligen har kallats tillbaka från butikerna.

Inte bara trevligt med påsk? "Då kan det vara värt sura miner"

Påskfirandet är dessvärre inte lika trevligt för alla. Att återse familj och släkt kan betyda olika saker för olika människor. Nyheter24 har pratat med en psykolog om hur man kan hantera oron inför påskfirandet.

Här är tio korta utbildningar – med månadslön på minst 44 000 kronor

1 timme sedan
Sugen på nytt jobb, men mindre sugen på en lång utbildning? Här är tio korta utbildningar som leder till jobb med snittlön på minst 44 600 kronor i månaden.

Pojke död – gick genom isen i Borlänge

1 timme sedan
En pojke i femårsåldern har avlidit efter att han i söndags gick genom isen på Tjärnasjön.