Tisdag 28 Sep
Stockholm

10 situationer du som tjej garanterat kommer att känna igen

1 av 2
2 av 2

"Ta tjej-trät", mens vid fel tillfälle och försvunna hårnålar. Nyheter24 listar situationerna du som tjej garanterat kommer att känna igen dig i.

Kommentera (3)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

1. Mens vid fel tillfällen – not so fun
Mitt i en stanrunda, under en dejt, på jobbintervju och i kön på ICA – ja, när det är dags är det dags. Alla har vi varit med om att denna speciella vecka inträffar vid ett extremt otajmat tillfälle. När någon av manligt kön kommenterar mensvärken med "hur farligt kan det vara?" vill man överföra smärtan tills hans mage. Yeah, not so funny now is it?

2."Det är hans fel"

När du är ledsen över en kille och dina tjejkompisar håller med dig till 100%. Spelar ingen roll om det är du som varit dum och startat det hela- det är fortfarande han som är dum i huvudet och en riktig skithög. Ser dina vänner honom ute bör han vara på sin vakt.

4. Tjejbråket – "Jag ählskar ju digh"

De gånger du är ovän med en tjejkompis. Båda vill ringa och bli sams men ingen av er tar klivet. Fram tills ni träffas ute på krogen och ÄÄÄÄÄÄLSKAR VARANDRA. Fantastiskt. 


3. De förbannade hårnålarna 

Är det någon som kan förklara vart dessa jävla hårnålar försvinner? Detta är ett känt fenomen i alla kvinnokretsar. Man köper ett pack med 1000 000 stycken som ska räcka länge, plötsligt så är de spårlöst borta. HUR GÅR DET TILL?

5. Kläderna du köper i för liten storlek. 

Du köper kläder i en liiiiiiite mindre storlek som du antagligen kommer i ett år. De där kläderna kommer att hänga jävligt snyggt fram tills år 2067 – då du slänger dom.

6. Armbågen på bröstet

Du får en armbåge på bröstet. Sure med pungen killar, men detta är inte direkt superskönt heller. 7. "Du ser normal ut"

Du får höra kommentaren "det är snyggt att du inte är så smal utan ser sund ut istället. Man ska ha lite på benen". Jag vill inte säga det högt men, vi alla vet hur detta tolkas i en kvinnas huvud. Ett tips till alla – yttra aldrig dessa ord. Någonsin.


8. Rump-promenaden 

Situationen som uppstår när du och din kille är ute på myspromenad och det plötsligt dyker upp en powerwalkande tjej med Jennifer Lopez-rumpa framför er. Och din kille ser ut typ såhär:

9. Who run the world?

Känslan när du sminkat upp dig inför en festkväll med dina tjejer


10. "Ta tjejträt!!"

När du får höra en riktig mansgris skrika att du ska ta "tjejträt" på brännbollen. Han kommer snart att få känna på ett tjejträ på ett väldigt mörkt ställe.

Kommentera (3)
Kopiera länk
Dela