Niklas och Thobias börjar.
1 av 3
Niklas och Thobias börjar.
Nyheter24:s Gabriella Bark och Emma Malmlöf.
2 av 3
Nyheter24:s Gabriella Bark och Emma Malmlöf.
Hashtagga din bild med kfhr24 vilket står för kiss for human rights och nyheter24. Nyheter24 sammanställer sedan bilderna i ett bildspel fyllt av kärlek.
3 av 3
Hashtagga din bild med kfhr24 vilket står för kiss for human rights och nyheter24. Nyheter24 sammanställer sedan bilderna i ett bildspel fyllt av kärlek.

Pussa någon av samma kön och var med i Nyheter24:s kampanj

"Man ska få pussa på vem man vill utan att behöva bli trakasserad", så lyder budskapet i Nyheter24:s nya kampanj.


"De jagade mig och skulle "döda bög-jäveln"

Thobias Johansson berättade för Nyheter24 att han själv fått uppleva trakasserier på grund av sin sexuella läggning. Han fick kläderna sönderklippta, blev slagen och mobbades. 

Läs om hans historia här

En kortfilm publicerad på Buzzfeed har spridits som en löpeld via nätet. Filmen visar fruktansvärda scener från Ryssland. Homosexuella misshandlas, förföljs och terroriseras, enbart på grund av deras sexuella läggning. 

Inte minst på alla hjärtans dag känner vi på Nyheter24 att det är är dags att visa Ryssland, och alla som fördömer kärlek mellan samma kön att det inte är okej att göra skillnad på människor. 

Niklas och Thobias tar ledet

Två som redan visar vad de tycker är de före detta Paradise Hotel-deltagarna Niklas Örn och Thobias Johansson som publicerat en bild där de pussar på varandra för att visa att det är okej. 

Pussa någon av samma kön och hashtaga kfhr24

Tillsammans med Nyheter24 startar Niklas och Thobias nu kampanjen "Kiss for human rights24" där vi behöver din hjälp. Var med och visa vad du tycker och står för. 

Instruktioner: Greppa mobilen. Ta en bild där du pussar någon av samma kön och hashtaga "kfhr24" när du lägger upp den på Instagram. Nyheter24 kommer sedan att välja ut bilder till ett bildspel som läggs upp på sajten nästa vecka. 

På så sätt kan din bild med hjälp av vår plattform du nå ut till världen med buskapet att alla ska få pussa vem man vill.

Hjälp till att göra världen till en bättre plats, där alla får pussa vem du vill utan att bli trakasserad. 

Se vilka bilder som laddats upp och följ hashtaggen #kfhr24 här.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Huawei får ta del av hemlig information

Svensk man häktad – vandaliserade Nidarosdomen

En svensk man i 40-årsåldern har begått mer än 15 brott i Trondheim i Norge den senaste tiden. Nu häktas han i fyra veckor, bland annat för grov skadegörelse av domkyrkan Nidarosdomen.

Polisen i Vellinge rapporterar om trafikolycka

"Trafikolycka i korsningen Grenvägen och Gränsvägen, Höllviken.", skriver polisen på sin hemsida.

En häktad för deltagande i terrororganisation

En person har häktats vid Nacka tingsrätt, misstänkt för deltagande i en terroristorganisation, skriver Säkerhetspolisen i ett pressmeddelande.

Trots kritiken – Kinas Huawei får känslig info om Sverige

1 timme sedan
Nu står det klart att Huawei ska få ta del av affärskänslig information från svenska Post- och Telestyrelsen, PTS. Ericsson och Telia är väldigt kritiska till regeringens beslut.

Sambo? Så delar du upp ekonomin med din partner

1 timme sedan
Brukar du och din partner bli osams över ekonomin? Nyheter24 har pratat med Madelén Falkenhäll, hållbarhetsekonom på Swedbank, som berättar hur man kan tänka när man ska dela upp ekonomin med sin partner.