Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

10 situationer du som kille garanterat kommer att känna igen

1 av 1

Nyheter | 22/02/2014 15:45

Oväntade pungslag, ofrivillig armbrytning och diss på krogen. Här är situationerna du som kille garanterat kommer att känna igen.

1. Det oväntatde pungslagen

Du brottas med en knodd och ska leka lite krig. Ni tjivas på tills knoddisen omedvetet råkar slå/sparka/trampa dig på "the nutsack". Du lägger dig på golvet i fosterställning och lillknodden tittar förvånat på den. Du vinkar till den och säger att allt är bra. Det är det inte. 


2. "Det var inte jag"

Du har just tagit del av "dagens bästa stund" inne på jobbets toalett (utfört nummer 2). När du sedan kommer ut möts du av jobbets snyggaste kollega som även hon vill använda toaletten. Tack livet. 


3. Det måste vara något fel på kortet

Du ska bjuda krogens snyggaste tjej på en drink och ditt kort medges ej. Hon skrattar och går iväg. Du står kvar. Ensam. 


4. "Äru nå stursk då!?"

När din svärfar vill köra armbrytning. Han är gammal brottare och sist du tränade var när "La papaya coconut" med Kicki Danielsson och Alban var stor på radion. 


5. Det fullständiga namnet

När din tjej använder ditt fulla namn och säger att ni måste prata. Run Forrest, run. 


6. Datorn 

Ditt ragg sitter i soffan. Du ska bara fixa två glas rött i köket och ber henne sätta på någon bra musik. Efter en stund ropar hon frågande vad "In Diana Jones" är för slags film?


7. "Han är bara en kompis"

När din tjej berättar att hon ska fika med sitt ex (som just blivit singel, ser ut som Cristiano Ronaldo, är amerikansk fotbollsspelare – och hatar dig). Men det är ju trots allt "bara en fika". 


8. Barndomskompisen skaffar tjej

Du och din polare har hållit ihop sedan ni var knoddisar. Ni har lekt krig, byggt kojor och tagit den första ölen tillsammans. Men nu har det hänt – han har skaffat flickvän. Samtalen blir färre, ni träffas alltmer sällan och som grädde på moset så gillar hans nya tjej inte dig. Du har blivit kastad åt vargarna. 


9. Den obligatoriska tröjan

Du får en tröja av din svärmor i julklapp. Shysst med nya kläder tänker du. Problemet är bara att plaggets motiv är en ren med solglasögon och texten "Jag är cool och ren". Har du inte tröjan blir hela flickväns-klanen emot dig. Har du den blir du utskrattad. God Jul. 


10. Dansringen – djävulens påfund

Du är ute på krogen och känner att det är dags att skaka loss. Du sveper in på dansgolvet likt John Travolta och ska försöka hitta dig en danspartner. Problemet är bara att Travolta var stor på 80-talet. Nu dansar tjejer i dansringar. När du försöker närma dig med dina sköna moves tittar tjejerna på dig som att du är spetälsk, sluter ringen och dansar iväg. Greese Lightning!