Östersund.
Östersund.

Du vet att du kommer från Östersund om…

Nyheter24:s redaktion listar sina hemorter. Här är tio punkter som visar att du kommer från Östersund. Jämtland Jämtland jämt å ständut!


Du vet att du kommer från Östersund om ...

Du betalat 2 000 papp för en tredagars-biljett till Storsjöyran – för att sedan missa alla band och bara hänga i öltälten. 


Varit på Nälden dansgala där kvällen börjat med ett trevligt glas vitt och slutat med vargtröjor, slagsmål, lera och starköl. 

Reagerar så här när någon berättar att de aldrig ätit en kolbulle. 


Haft många heldagar på Storsjöbadet där du som liten lekt Titanic på "silvervalen", smygkollat på par som pussats i grottan samt fått köldskador varje gång du hoppat i motionsbassängen. 

Halkat utanför Åhléns under vintern. 

Reagerar så här varje gång du ser någonting som liknar ryggkotorna på ett odjur i Storsjön ...


Åkt upp och ned för Gustavsbergsbacken cirka 986 700 gånger under en och samma dag. Så här i efterhand funderar man ju – hur kunde man tycka att det var roligt att åka i samma backe nio timmar i sträck?

Firat nyår i Åre. Ett nyår som skulle bli det bästa men som istället resulterade i: X antal dyra taxiresor, förfrusna händer på Åre-torg, en Max-burgare och ett dåligt humör. Om du åkte skidor? Nej.


Reagerar så här varje gång det går bra för någon annan. 

Åkt till Moose Garden och klappat älgar – trots att det mest är till för turister som aldrig har sett en.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Utökade EU-sanktioner mot Iran på väg

Marabou återkallar mjölkchoklad efter larm

Marabous mjölkchoklad kan innehålla spår av mandel och vissa förpackningar återkallas, meddelar ägarbolaget Mondelez.

Bryssel stoppar ytterhögerns möte – kritiseras

Myndigheterna i Bryssel har stoppat ett möte med europeiska politiker från ytterhögern, med hänvisning till säkerheten. Bland talarna fanns bland andra den kontroversielle brittiske EU-kritikern Nigel Farage och Ungerns president Viktor Orbán.

Flöjtkråkan och hunden – återförenade vänner

Den osannolika vänskapen mellan en fågel och en hund i australiska Queensland får fortsätta. Kompisarna har hundratusentals följare på Instagram, men deras vänskap blev för några veckor abrupt avbruten.

Polisen i Karlstad rapporterar om brand

1 timme sedan
"Det brinner i ett flerfamiljshus i Skåre", skriver polisen på sin hemsida.

Trump startar strömningstjänst

1 timme sedan
Ex-presidenten Donald Trumps mediekoncern Trump Media & Technology Group ska lansera en strömningstjänst – samtidigt som bolaget fortsätter att rasa på USA-börsen.