Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nya Instagramtrenden: selfies efter sex

- 05/04/2014, 13:14
Den nya Instagramtrenden: Dela med sig av selfies tagna efter sex.
1 av 10

Den nya Instagramtrenden: Dela med sig av selfies tagna efter sex.

2 av 10

3 av 10

4 av 10

5 av 10

6 av 10

7 av 10

8 av 10

eligioch Instagram

9 av 10

10 av 10

peterwhite87 Instagram

Du trodde att du hade sett allt på Instagram. Du hade fel.

Just som du börjat vänja dig vid att se dina kompisars uppdateringar på Facebook och Instagram föreställande allt från snoriga barn via tråkiga lunchsallader till gymselfies, så kommer nästa huvudbry. 

Den nya trenden på Instagram är att bjuda sina stackars följare på en bild direkt från sängkammaren – precis efter att man har haft sex.

Rosiga kinder och tilltufsade lakan

Under hashtaggen #aftersex har det redan samlats tusentals bilder på par med så kallade "knullrufs", rosiga kinder och tilltufsade lakan. En del ensamma själar som har fått tillfredsställa sig själva bjuder helt enkelt på en bild på sina händer. En själv är bästa dräng, och så vidare.

Doktor Chris Chesher är lektor i digital kultur på Sydneys universitet, och för brittiska Daily Mail berättar han om trenden. 

"Oversharing" 

– Det är en ny fas. Vi har vetat hur de oskrivna reglerna funkar på Facebook, men när det kommer nya plattformar och nya användare så vet man inte riktigt vad som gäller, och riskerar att ägna sig åt oversharing, säger Chesner till Daily Mail.  

Se #Aftersex-selfies i bildspelet ovan – klicka på pilarna.