Höll hyllat tal om jämställdhet – nu hotas stjärnan.
1 av 3
Höll hyllat tal om jämställdhet – nu hotas stjärnan. - Foto: TT bild / Faksimil 4Chan / Faksimil Twitter
Watsons tal hölls för FN.
2 av 3
Watsons tal hölls för FN. - Foto: Ap
På en hemsida påstår man sig räkna ned till tiden då man ska läcka nakenbilder på stjärnan.
3 av 3
På en hemsida påstår man sig räkna ned till tiden då man ska läcka nakenbilder på stjärnan. - Foto: Faksimil emmayouarenext.com

Efter feministtalet – Emma Watson hotas med nakenbildsläcka

Efter Watsons tal om jämställdhet hotas hon nu på det ökända nätforumet 4chan.


USA. Under måndagen blev Emma Watson feministtal, där hon pratar om jämställdhet mellan könen, känt världen över. Det mottogs av många med applåder, men nu visar det sig att alla inte tyckte om det.

Hotar läcka nakenbilder

På det ökända nätforumet 4Chan har personer uttryckt sitt hat mot henne genom hot och skapandet av sajten "Emma you are next".  På sajten finns en bild på Watson där hon torkar bort en tår och en nedräkning till då de påstår sig läcka nakenbilder på stjärnan, skriver Business insider.

Förutom inlägg med direkt våldsamma hot ska forumanhängare även ha skrivit: "Hon håller dumma feministtal för FN, och nu kommer hennes nakenbilder vara på nätet, HAHAHHA!" och "Feministbitchen Emma kommer visa världen att hon är lika mycket hora som alla andra kvinnor".

Vid sidan av det fick forumanhängarna även hashtagen #RIPEmmaWatson att trenda. Bland annat spreds en fejad startsida för USA Today och andra mediers webbsidor där det stod att skådespelerskan hittats död på ett hotellrum.

Lyssna på Emma Watsons briljanta tal om feminism inför FN:


/
/
/
hat
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!