Torsdag 26 Maj
Stockholm

Mamma fick argt brev – från vänner som fått nog av hennes barn

Inte ens ett "Dear" :(
Inte ens ett "Dear" :(. Foto: Facebook

Världens sämsta polare?

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Ni vet när någon i ens Facebookflöde får barn och helt plötsligt är hela skiten bara fullständigt bombarderad av bilder på den lilla knodden? Absolut allt verkar vara av intresse att dela med sig av.

Många tycker att det är aningen irriterande – men få gör som det här gänget. Jade Ruthvens polare var, enligt Buzzfeed, nämligen så trötta på hennes uppdateringar om exakt allt som hennes unge gjorde att de skrev ett brev till henne. Ett rätt argt brev, om man säger så. De inte så goda polarna skriver bland annat att "vi BRYR oss inte" och att de inte kan vänta på att hon ska börja jobba igen så att Jade har lite mindre tid för Facebook.

Bild: Facebook

Brevet avslutas med den gamla klassikern att vännerna skrivit det "för hennes egen skull" – men Jade verkar inte hålla med. Inte alls, faktiskt. Hon blev så lack att hon kontaktade Em Rusciano, en komiker som även skriver krönikor.

Vilket hon gjorde – och nu är brevet en världsnyhet. Rusciano är fly förbannad, och visst är det ett riktigt otrevligt brev. Men samtidigt finns det såklart de som tycker att det handlar om ett rätt rimligt agerande.

Vad tycker du?

Är det här brevet verkligen okej?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela