Instagram raderade även den här bilden för en kort tid sedan, men bad sedan om ursäkt.
1 av 2
Instagram raderade även den här bilden för en kort tid sedan, men bad sedan om ursäkt. - Foto: rupikaur_/Instagram
Vad tycker du om det?
2 av 2
Vad tycker du om det? - Foto: Montage

Mamman la upp bilder på sina bristningar – Instagram stängde av kontot

20-åriga Hannah ville sprida ett gott budskap, men Instagram tog bort bilderna efter två minuter.


20-åriga Hannah Moore från Skottland lade upp bilderna på sina bristningar på Instagram under onsdagen förra veckan, i ett försök att bygga upp sitt självförtroende efter att ha fött tvillingar.

Som bildtext skrev hon "Ingen ska bedömas efter sin storlek, alla är vackra".


Bildkälla

Men Hannahs bilder togs bort efter bara två minuter och kort efter det blockerades hela hennes användarkonto med motiveringen att bilderna innehöll "nakenhet eller våld". Nu har händelsen påverkat hennes självförtroende ytterligare.

– Jag kände mig självsäker när jag valde att publicera bilden som visar min mage, magen som burit tvillingar för bara sex månader sedan, sa Hannah till Metro.

– Nu när det fina vädret börjar komma känner jag ändå att jag behöver täcka mig, jag kan inte gå ut utan att täcka mina armar eller ben, annars känns det som att folk tittar på mig och äcklas, tillade hon.

Instagram har avböjt att kommentera händelsen, men en talesperson har uttalat sig om att det var ett tekniskt misstag och att kontot har nu har återställts.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Säpo vill anonymisera beslut

Misstänkt grovt brott i Södertälje

1 timme sedan
Två personer har frihetsberövats i samband med ett misstänkt grovt brott i västra Södertälje, enligt polisen, som är förtegen om händelsen.

Systembolagets strul berodde på hackerattack från Nordkorea

3 timmar sedan
Det var hackare i Nordkorea som slog till mot Systembolagets logistik i Sverige i måndags. Genom att ta stora delar av logistikbolaget Skanlogs data gisslan i en så kallad ransomware-attack lyckades hackarna slå ut tre stora lagerlokaler i Stockholm och Eskilstuna. Det rapporterar Dagens Industri på tisdagskvällen.

Tesla levde inte upp till förväntningarna

3 timmar sedan
Tesla levde inte upp till marknadens förväntningar under det första kvartalet. Omsättningen sjönk med 9 procent jämfört med samma period förra året.

Teknikjättarna ledde uppgång på Wall Street

3 timmar sedan
De sju teknikjättarna ledde uppgången på USA-börserna på tisdagen. Svenska Spotify rusade efter en stark delårsrapport.

Tjäna 33 000 kronor i månaden bara på fonder – så gör du

3 timmar sedan
Det kommer ta ett tag, men när du väl sparat tillräckligt mycket pengar kommer du faktiskt kunna bli det som kallas för ekonomiskt oberoende. Knepet är inte några snabba cash. Istället handlar det om långsiktigt, tålmodigt sparande i indexfonder fram till pensionen. Så här går det till och så här lång tid tar det, enligt experten.