Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är svinroliga cykelhånet som setts av hundratusentals

1 av 2

Faksimil Facebook/Montage

Marcus och Emil.
2 av 2

Marcus och Emil.

Privat/Montage

Nyheter | 04/05/2015 13:14

"Det är en Postkodsmiljonärscykel, faaaan vad frän den va!"

BORLÄNGE. "Har du vunnit en postkodsmiljonärscykel?? Jävlar vilken cykeljävel, faaaaan vad frän den va, fy van va braa".


Omkring 300 000 personer har redan klippet på "postkodsmiljonärcykeln" som laddades upp på Facebook i slutet av april och som på bara några dagar blivit en smärre succé.

Två killar som brölar på brett dalmål, en cykel från Postkodmiljonären och en mobilkamera: ungefär vad som krävs för en äkta facebooksuccé (ja, klippet är kul).

– Det hände för cirka två år sedan på väg hem från krogen i Falun, säger Marcus Jansson från Borlänge, en av killarna bakom klippet, till Nyheter24 och fortsätter:

– Jag vrålar och den andra personen som sitter på cykeln och försöker reglera sadeln är Emil Nordquist.

Marcus Jansson och Emil Nordquist. Bildkälla: Privat/Montage

Cykeln det hela kretsar kring tillhör två för Marcus och Emil okända tjejer.

Emil laddade upp filmen på Marcus facebooksida på hans födelsedag – och därefter har den plockats upp av sajten Existenz och fått enorm spridning.

– Vi har fått mycket positiv respons än så länge. Många skratt! Jag skrattar själv varje gång jag ser klippet, säger Emil till Nyheter24.

Han hade dock inte väntat sig att det skulle bli en sådan succé. Men det blev det!

Skulle du vilja ha en miljonärscykel?