Lördag 8 Maj
Stockholm

Mystiskt och ensamt bröllopspar förvirrar – men vilka är de?

Bilden sprids på nätet men ännu har ingen lyckats identifiera paret.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det började för några veckor sedan, den 16 maj. Londonbon Saber Miresmailli satt i en bil som färdades över London Bridge då han fick syn på något ovanligt.

Vid sidan av vägen stod ett par i bröllopsutstyrsel och kysste varandra romantiskt. Klockan var omkring åtta på kvällen och Saber plockade upp kameran och fångade stunden på ett närmast perfekt vis innan bilen svischade vidare i Londons kvällstrafik.

Dagarna gick, blev till veckor, och Saber verkade inte kunna sluta tänka på paret han fotograferat. I ett försök att hitta dem beslutade han sig för att posta bilden på Facebook. Den 31 maj skrev han ett inlägg och efterlyste paret.

"De var helt ensamma och hade ingen fotograf med sig. Jag skulle vilja veta vilka de är så att jag kan ge dem bilden som en gåva", skriver han bland annat i sitt inlägg.

I skrivande stund har över 185 000 användare delat bilden. Flera stora medier i Storbritannien har även uppmärksammat det lilla mysteriet, men sagan fortsätter, för ännu har det troligtvis nygifta paret hittats.

Vet du något? Skriv till Saber på Facebook.

Här kan du se Sabers meddelande till Facebooknationen:


Kommentera
Kopiera länk
Dela