Nytt rekord.
1 av 3
Nytt rekord. - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
Med i Guiness.
2 av 3
Med i Guiness. - Foto: TT Bild
Tackar fansen.
3 av 3
Tackar fansen.

Här är Pewdiepies mäktiga rekord

Krossar alla andra.


Med sina 39 miljoner följare på sin Youtube-kanal har Felix "PewDiePie" Kjellberg slagit nytt rekord. Nu skrivs han in i Guiness rekordbok för år 2016.

Rekordet innebär att Pewdiepie har fler följare än hela Kanadas befolkning, och några miljoner därtill. Det är också är mer än vad One Direction och Taylor Swift har – tillsammans.

Siffran Guiness baserat rekordet på är 36 miljoner, i den nya kategorin "flest prenumeranter på Youtube".

LÄS MER: Här pratar PewDiePie om superlönen

LÄS MER: Här är Sveriges 100 mäktigaste unga

Youtubestjärnan är känd för sina "Let's play-klipp", där han gör roliga kommentarer och ljud till dataspel. Felix tackar sina följare på sin twitter följt av orden "det känns som att vi borde börja få slut på människor snart", skriver Resumé

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Bensinpriset höjs inför påskhelgen

Israelisk militär: Över 200 dödade vid sjukhus

Strider och bombardemang fortsätter vid sjukhus i Gaza. Den israeliska militären hävdar att över 200 beväpnade personer har dödats vid al-Shifasjukhuset i Gaza stad.

Anhöriga släppta efter mordet i Mark

De två anhöriga till den mordmisstänkta 17-åringen, som tidigare häktats misstänkta för grovt skyddande av brottsling, har nu släppts. Misstankarna kvarstår dock, rapporterar P4 Sjuhärad.

Polisens skarpa uppmaning till dig i påsk – det ska du tänka på

Påsken 2024 har anlänt vilket har fått polisen att gå ut med både varningar och starka uppmaningar till alla de som reser bort under påskhelgen. Du bör nämligen ta höjd för allt från hur du förebygger inbrott till hur du ska tänka om du går på fjällvandring.

Hyresvärd vill vräka par som inte sopsorterar: "Inte ute efter folk”

Ett par i Malmö kan vräkas efter att ha slarvat med sopsorteringen. I en intervju med Hem & Hyra säger hyresvärden att slarvet tyder på att det finns "en massa bråte" i lägenheten.

Oväntat liten ökning av tysk arbetslöshet

Arbetslösheten i Tyskland ökade med 4 000 personer i mars. Det var färre nya arbetslösa i EU:s största ekonomi än väntat. Snittprognosen bland analytiker låg på en ökning på 10 000 personer, enligt en sammanställning av prognoser gjord av Bloomberg.