Skrev ett argt brev till sonen – slutet kommer få dig att tänka till

Hon tröttnade på sonens svinerier – nu har brevet blivit en viral succé.


Heidi Johnson är morsan som hela nätet snackar om just nu. Varför? Jo, på grund av det här brevet hon skrev till sin 13-åriga son Aaron.

Brevet, som postades av mamman på Facebook i början av september, är en ordentlig rytning till Aaron, som enligt mamma helt tappat det.

Heidi skriver att Aaron behöver en lektion i självständighet, och att om han vill ha internet, mat och tak över huvudet så måste han börja betala för sig. För att grabbspolingen skulle förstå att livet inte är någon dans på rosor skriver hon en liten räkning för att visa hur mycket saker och ting kostar i hushållet. Men det finns en fin twist. Brevet avslutas med orden "Eller så kan vi göra så att du blir min son igen, istället för en roomie. Love, Mom". Det är ju nästan så att hjärtat brister eller hur?

"Han kommer att vara myndig om ungefär fyra år. Jag kan inte skicka min son till college om han tänker 'jag gör vad jag känner för', när en auktoritetsfigur säger åt honom att göra något", skriver mamman i ett Facebook-inlägg där hon förklarar brevet.

Hon menar också att hon skrev "räkningen" för att Aaron skulle förstå att ingenting i livet är gratis och för att han faktiskt skulle förstå hur mycket det kostar att leva. Så nej, Aaron kommer inte få betala hundratals dollar hemma, men förhoppningsvis lärde han sig att veta lite hut.

Mamman skriver också att allt hon begär av sin son är att han ska göra sitt bästa i skolan, göra sin sysslor hemma och visa respekt.

/
Arg
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Gillar du hushållssysslor?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Försäljningslyft för kosmetikabjässen L'Oréal

Stormen kring Kinberg Batra - detta har hänt

Kompisrekryteringar och rymdfakturor. Förra året tillträdde den tidigare Moderatledaren Anna Kinberg Batra som landshövding i Stockholm. Nu stormar det rejält kring henne.

Facket om Kinberg Batra: Toxisk ledarstil

Facket riktar hård kritik mot landshövding Anna Kinberg Batra, vars ledarstil beskrivs som toxisk.

Kinesiska miljonstäder sjunker

Nästan hälften av Kinas storstadsområden sjunker mer än tre millimeter om året, visar en ny studie publicerad i den vetenskapliga tidskriften Science. 270 miljoner personer bor i områdena vilket motsvarar 29 procent av Kinas befolkning, rapporterar CNN.

Två gripna för attack mot Navalnyjs stabschef

Två personer har gripits i Polen, misstänkta för att i Litauen ha attackerat den döde ryske regimkritikern Aleksej Navalnyjs tidigare stabschef med en hammare.

Misstänkt för kvinnomord i Södertälje släppt

En 35-årig man som suttit häktad misstänkt för mord på en närstående kvinna i Ronna i Södertälje i mars har släppts.