Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Okänd man betalade för maten – när hon skulle tacka honom var han död

- 04/12/2015, 11:11
Jamie-Lynne Knightens text på Facebook har berört många.
1 av 3

Jamie-Lynne Knightens text på Facebook har berört många.

Faksimil / Facebook

Hon berättar om mannen som hjälpte henne.
2 av 3

Hon berättar om mannen som hjälpte henne.

Faksimil / Facebook

Hon ville tacka honom, men när hon försökte få kontakt fick hon en hemsk nyhet.
3 av 3

Hon ville tacka honom, men när hon försökte få kontakt fick hon en hemsk nyhet.

Faksimil / Facebook

Den här berättelsen lämnar inte många ögon torra. Jamie-Lynne fick hjälp av en okänd man, men det som sedan hände med honom lämnade henne förkrossad.

Den här hjärtskärande berättelsen har uppmärksammats av tusentals personer på nätet. Det är det sorgligaste du kommer läsa på länge.

"Varför tas de goda människorna från världen så snabbt? Och varför lämnas de onda kvar för att såra resten av oss?" skriver Jamie-Lynne Knighten i början på inlägget som delats över 4 000 gånger.

Jamie-Lynne var och handlade med sin son och när hon stod vid kassan kunde betalningen inte genomföras. Hon berättar att en okänd man som stod bakom henne i kön ödmjukt erbjöd sig att betala. Hon sa att han inte behövde men mannen ville gärna hjälpa till och det fick han.


Bildkälla: Faksimil / Facebook

Innan han försvann bad Jamie-Lynne om hans namn och frågade var han arbetade, så att hon skulle kunna tacka honom igen. Efter en hektisk vecka fick hon äntligen tid att ringa till mannens arbetsplats för att berätta för chefen vilken fin person de hade som anställd. Men när hon berättade började chefen gråta. Jamie-Lynne förstod att något inte stod rätt till.

Chefen berättade för henne att mannen dött i en trafikolycka. Den hade inträffat dagen efter att hon blivit hjälpt av mannen.

"Han var ett år yngre än mig och förlovad. Hans chef förklarade för mig hur fantastisk han var i vardagen och att det han gjort för mig var typiskt för hur han var som person." skriver Jamie-Lynne, och fortsätter:

"Lev varje dag fullt ut. Gör snälla saker för andra människor. Älska med varje del av dig själv. Hjälp till när det behövs. Hjälp till att skapa hopp om mänskligheten och den tid vi lever i."

Läs hela inlägget här: