Constances inlägg om föräldrasex hyllas för fullt.
Constances inlägg om föräldrasex hyllas för fullt. - Foto: FACEBOOK / GIPHY

Hennes inlägg om föräldrasex hyllas på internet

"Det är de där 3,5 minuterna mellan bytet av blöjor och matningen". Så börjar ett hyllat inlägg om – föräldrasex. Känns det igen?


I ett nu hyllat inlägg på Facebook delar Constance Hall från Australien med sig av sina erfarenheter av att vara nyblivna föräldrar – och samtidigt hålla sexlivet igång. Föräldrasex är kanske ett utryck för nästa års ordlista?

Inlägget har gillats av över 125 000 personer och delats nästan 33 000 gånger. Budskapet är att föräldrarna behöver ha lite "vuxenmys" innan det är för sent. Vem vet när det blir nästa gång?

– Jag bestämde mig för att skriva om det ärligaste jag vet. Så jag skrev om sexet – det mest spännande som hänt den dagen, säger Constance till Buzzfeed.


Bildkälla

Själv berättar hon att hon blev sjukt chockad över att inlägget hyllades. Hon kunde inte sluta kolla på telefonen och hennes man sa att "det är sjukt sant".

Inlägget är sjukt roligt och skapar säker igenkänning för alla nyblivna föräldrar där ute. "När du inser att det var typ en månad sen ni låg och att ni börjar känna er som rumskompisar." Ouch.

Läs hela det hyllade inlägget här:


Bildkälla: Faksimil från Facebook

Svensk översättning:

Vi hade "föräldrasex" i går.
Ni vet vad föräldrasex är, det är de 3,5 minuterna mellan bytet av blöjor och matningen,
när du märker att alla dina barn är distraherade,
när du inser att det var en månad sedan ni låg och att ni börjar att känna er som rumskompisar,
när din mans förförelse är att peka med ena handen mot sovrummet och med den andra mot sin kuk,
när du sängen placeras så du kan ha en fot mot dörren, eftersom dina barn är så tysta när de smyger sig på trots att de är så högljudda annars,
när du, oavsett hur varmt det är, lägger en filt över dig ifall någon lyckas ta sig in och se mamma och pappa göra "yoga" i sängen.
Det är ganska romantiskt egentligen, att lyssna på barnprogram i bakgrunden och veta att dina dagar är räknade när du hör ett reklamavbrott.
Män är fantastiska och imponerande varelser, det är inspirerande hur någon kan ”komma i mål” under de omständigheterna. För oss kvinnor är det inte så enkelt.
Och under hela tiden tänker du gladligen på vilken sexgudinna du är och på att din man just denna dag ska sluta vara ett arsle.
Karln var i alla fall ganska imponerad, även om jag låg där med hängbröst, mammamage, hårig fitta och allt. Han tycker fortfarande att jag är fantastisk.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Stämmer hennes inlägg?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Tredje borgmästare mördad i Ecuador

Våldtog sovande kvinna – döms till fängelse

En man i 20-årsåldern döms till fängelse för att ha våldtagit en sovande kvinna, rapporterar Sydsvenskan.

Malmö: Polisen rapporterar om bråk

1 timme sedan
"Bråk på stadsbuss.", skriver polisen på sin hemsida.

Juryn till Trumps rättegång utsedd

1 timme sedan
En jury bestående av tolv ordinarie ledamöter och sex ersättare har utsetts i rättegången mot expresident Donald Trump i New York.

Tände eld på sig själv under Trumpmål

1 timme sedan
En person har tänt eld på sig själv utanför domstolen i New York där juryn i målet mot expresident Donald Trump just valts ut, bekräftar en talesperson för New York-polisen.

Marinchefen vill se dubblerad förmåga

1 timme sedan
Regeringen har lovat att Sverige ska bidra med unika förmågor i Nato. Men marinchef Ewa Skoog Haslum är rädd att politikerna försummar marinen. Jag är orolig att man inte förstår varför vi behöver ha en stark marin, säger hon.