Emils inlägg delades över 6000 gånger
1 av 2
Tyvärr hade den tjejen redan pojkvän men Emil håller modet uppe. - Foto: PRIVAT
Tjej och Emil
2 av 2
En bild som delats flera tusen gånger. - Foto: PRIVAT

Det här hände när Emil sökte efter drömtjejen på Facebook

Emil la ut en bild på Facebook och efterlyste en tjej han träffat. Helt plötsligt hade den delats mer än 6 000 gånger.


Det hela började med att snart 23-årige Emil Skeppstedt träffade en tjej på Tylösands camping i Halmstad. Han tyckte att hon verkade riktigt skön och har sökt henne sen dess. Det ledde till att han delade en bild som blev sjukt viral. Med över 6 000 delningar och många kommentarer.

– Jag tyckte att det var en kul grej att göra. Hon var verkligen jätterolig. Och polarna var på och sa "du måste ju träffa någon" efter att man kört singellivet ett tag, säger Emil till Nyheter24.

Dessvärre kom det fram att hon hade pojkvän och tackade vänligt men bestämt nej till efterfrågan. Men hon tog det med gott mod. Det verkade även hennes pojkvän göra. Bilden delades på Emils privata Facebook-sida men även i "Den största gruppen på Facebook".

– Hon tyckte att det var en kul grej liksom ändå. Det var helt galet hur många som engagerat sig. En kompis i Halmstad ville till och med skriva ut affischer, säger Emil.

Emil har fått stort stöd på sociala medier. Han blir kallad "modig" och han sörjer inte att det blev en diss den här gången.

– Det har lett till att jag fått otroligt många meddelanden från andra tjejer. Så det kanske blir en dejt till alla hjärtans dag ändå. Sen har flera hundra skrivit och undrat hur det har gått och stöttat, säger Emil.

Andra har även kommenterat hur "skön han verkar". Några höjde varningens finger med att dela en främlings bilder. Men Emil säger att omkring 90 procent av kommentarerna har varit positiva.

Emil är fortfarande singel. Han bor i Stockholm men åker ofta iväg på jobb då han jobbar med motortransport/kör lastbil. Han hälsar att tjejer gärna får skriva till honom om de vill gå på en dejt.

Inlägget:


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Fint gjort?
Tack för din röst!