Steinar Hovland, spelad av Kristofer Hivju.
1 av 4
Steinar Hovland, spelad av Kristofer Hivju.
Nya Beck toppar hemsidor som Dreamfilm.
2 av 4
Nya Beck toppar hemsidor som Dreamfilm. - Foto: C more
Peter Haber spelar Martin Beck.
3 av 4
Peter Haber spelar Martin Beck. - Foto: TT NYHETSBYRÅN
C more kommer i framtiden att försöka förhindra detta.
4 av 4
C more kommer i framtiden att försöka förhindra detta. - Foto: Ap

Nya Beck gör succé på piratsajt – C more rasar

Den 6 februari hade den senaste Beck-filmen Steiner världspremiär. Men filmen toppar nu Dreamfilm vilket inte gör C more speciellt glada.


Är du också ett Beck-fan som många andra? I så fall har du säkert redan sett den senaste filmen där skådespelaren Kristofer Hivju gör entré.

Filmen hade världspremiär på C more den 6 februari men redan efter någon dag toppade filmen Dreamfilm, en hemsida där folk kan streama filmer.

– Det är ju tråkigt naturligtvis och det är ju en form utav snyltning. Vi har satsat på det här materialet för att vi vill att folk ska bli kunder hos C more, säger Bo Thörnwall som är programchef på C more, till Nyheter24.

C more försöker påverka de som har möjlighet att ta bort filmen från Dreamfilm och andra sajter, men han menar att det är ett jobb i uppförsbacke.

– Vi fortsätter att jobba med som som aktivt hjälper till att få ner den här typen av material. Men de som sysslar med den här typen av verksamhet anpassar sig genom att lägga upp det på andra servrar än de vi kan få någon att ta bort materialet på. Det är som en slags katt- och råtta lek.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du sett nya Beck-filmen?
Tack för din röst!