- Foto: My Kullsvik/Faksimil Youtube

20-åriga My gör succé med sin cover – sjunger Adeles "Hello" på svenska

Hon hyllas för sin svenska version av superhiten.


Ingen kan ha missat Adeles hit "Hello". Kanske har man till och med tröttnat på den.

Men den här versionen kommer få dig att bli nykär i låten. Det är 20-åriga My Kullsvik som har gjort en svensk cover på låten som hon la upp på sin Youtube-kanal i fredags och den är minst sagt uppskattad.

– Responsen har varit väldigt positiv, folk tycker att det är jätteroligt att den är på svenska, säger My till Nyheter24.

Hon gjorde låten på svenska för att hon ville göra något annorlunda. Dessutom så blev det Adeles låt för att det har gjorts så många parodier på den.

– Jag ville göra något seriöst.

Även om man kan tro det så jobbar hon inte med musik för tillfället.

– Jag har varit utomlands och sjungit och jobbat med musik, men tog en liten paus när jag kom hem till Sverige.

Men i och med den här coversuccén så kommer hon snart med en ny.

– Det är hemligt vilken än så länge.

För dig som vill lyssna på Mys cover om och om igen så kommer den ut på Spotify i veckan. Du kan också hålla koll på hennes projekt på hennes Youtube, Facebook och Instagram.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Fejkade ID-kort för 45 kronor – direkt i mobilen

Voi rasar på Fröken Snusk: "Samtal från våra advokater"

Konflikten mellan Fröken Snusk, Rasmus Gozzi och elsparksbolaget Voi är ett faktum. Efter Gozzis hån mot företaget slår Voi tillbaka: – Gozzi Records kan förvänta sig ett samtal från våra advokater.

Försvaret kallas till samtal efter flygincident

Regeringen har kallat Försvarsmakten till samtal om kommunikation kring flygvapnets incidentberedskap, rapporterar SVT Nyheter.

Cloetta stoppar hundratals ton godis – kan innehålla hälsofarliga ämnen

Godistillverkaren Cloetta stoppar försäljningen av hundratals ton chokladgodis efter. Anledningen är att produkterna innehåller palmolja med potentiellt hälsofarliga ämnen.

Lyft för amerikansk försvarsjätte

Amerikanska försvarsjätten Lockheed Martin lyfte försäljningen med 14 procent under första kvartalet. Fler leveranser av flygplan av typen F16 och F35 och missilsystem bidrog till det.

Klart ja till nya budgetregler i EU

Trots protester från fackförbund och många partier och ledamöter till vänster ger EU-parlamentet tummen upp för EU:s nya budgetregler.